因為屋企貓砂就黎用完...又要入貨...但之前聽兔友講木粒同貓砂比較....木粒都較吸水/吸臭.....各位兔友有冇其他意見
sanny0066 2011-11-18 09:20:46 AM
Wandywan 發表於 2011-11-18 09:02 AM
我都係係R買家d野。

可能我住九龍區...好少去荃灣/係荃灣寵物店訂野..所以我首選係minizoo...當然要格下價先啦
tungyvonnehk 2011-11-18 09:28:57 AM
sanny0066 發表於 2011-11-17 11:56 PM
我試完呢隻話你知好冇用呀下...joe媽推介叫我用呢隻..佢本身都用緊

係呀~ 我覺得ok wow~ 又冇尿味, 暫時joe個次所都冇尿跡....唯一唔好的就是木粒會發脹law~
hh0 2011-11-18 09:30:57 AM
真係唔知點解feline陣木味咁大, 椄受到就ok, 幾好用ga,
椄受唔到呢就用plospan啦, 效果2隻差不多
sanny0066 2011-11-18 09:33:46 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 09:27 AM
佢係R 記上面都貴過你arm arm 買o個隻...
我都係求其試隻ja 諗住 ... 紙粒唔夠勁啦已經 哈哈哈
...

講得好..我用紙砂日日清都係吸唔晒...我已經俾較多份量嫁啦
sanny0066 2011-11-18 09:34:14 AM
tungyvonnehk 發表於 2011-11-18 09:28 AM
係呀~ 我覺得ok wow~ 又冇尿味, 暫時joe個次所都冇尿跡....唯一唔好的就是木粒會發脹law~ ...

haha 發脹仲好呀...慳返D唔洗放咁多
sanny0066 2011-11-18 09:34:37 AM
hh0 發表於 2011-11-18 09:30 AM
真係唔知點解feline陣木味咁大, 椄受到就ok, 幾好用ga,
椄受唔到呢就用plospan啦, 效果2隻差不多 ...

有冇話呢2隻價錢差幾遠嫁
tungyvonnehk 2011-11-18 09:36:13 AM
sanny0066 發表於 2011-11-18 09:34 AM
有冇話呢2隻價錢差幾遠嫁

Plospan 好似貴d~~
sanny0066 2011-11-18 09:40:33 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 09:35 AM
我而家2樣都擺ga ma.. 如果某日重手d 擺多左紙砂但少左木粒.... 清廁所ge 時候好似會滴水咁  ...

我而家日日清都滴緊水但我係全紙砂
sanny0066 2011-11-18 09:41:00 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 09:37 AM
係R 記睇.. 1隻用L 1隻用lbs. 我唔識計數

咁蠢嫁你..

不過我都唔識計
tungyvonnehk 2011-11-18 09:42:22 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 09:35 AM
我而家2樣都擺ga ma.. 如果某日重手d 擺多左紙砂但少左木粒.... 清廁所ge 時候好似會滴水咁  ...

咁誇張?? touchwood~ 我用木粒未試過.... 依家加埋尿片清理重方便左, 更加冇尿味...
sanny0066 2011-11-18 09:44:59 AM
紙砂我1個月用左60磅效果仲要係唔理想...fcuk
sanny0066 2011-11-18 09:53:31 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 09:49 AM
一開頭ge 時候唔知 去i love 兔執齊d 野... 咁個staff 塞左包紙砂俾我咪用住先lor
我爬過文話紙砂ok 咁 ...

尿片好平..$29 人仔 100片 100片仲可以開一半放廁所 即係$29 人仔 200片
sanny0066 2011-11-18 10:02:54 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 09:54 AM
你試完講我聽好用無 我都無咁快買住

俾片你呢個兔奴自己用下..你用完話俾你主人哥基知好冇用就得嫁啦
sanny0066 2011-11-18 10:16:50 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 10:09 AM
唔arm 駛wor 叫你be yond 用完講我聽會好d

yes madam
肥墨魚 2011-11-18 10:18:09 AM 來自手機

快速發帖