各位兔爸兔媽,
我的小黑已經四個月大, 啲甲甲超硬, 昨天幫佢剪, 但我無野可以磨, 剪完都好利
我想問問, 有啲咩可以磨架? 邊度可以買到? thanks!!!
Pancake323 2011-11-17 11:14:22 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-17 11:09 PM
有d 咁ge 事! 但我仲未研究到點樣去碧湖...

仲有其他分店, 你自己可以睇下邊間近你啦!
肥墨魚 2011-11-17 11:18:25 PM 來自手機
Alan7617 2011-11-17 11:33:46 PM
上陶寶就有架喇
chillimilk 2011-11-17 11:40:10 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-17 11:18 PM
唔好出link 牙>快按編輯

點解吾好出link ar 請指教....
chillimilk 2011-11-17 11:45:29 PM
Alan7617 發表於 2011-11-17 11:33 PM
上陶寶就有架喇

請問你係陶寶買吾買到電動指甲錯呢?
chillimilk 2011-11-17 11:46:54 PM
Pancake323 發表於 2011-11-17 11:00 PM
Jusco living plaza, 即係以前既10蚊店有賣, 而家加哂價啦, 不過都係賣緊12蚊咋, 我既兔兔密頭梳、指甲挫同 ...

請問係jusco 買吾買到電動指甲錯呢?
sanny0066 2011-11-18 12:11:48 AM
淘寶買電動野...小心會爆炸
sanny0066 2011-11-18 12:12:31 AM
你搵日行下PETSHOP啦..梗有一間有既...旺角我真係見得3樓minizoo先有
sanny0066 2011-11-18 12:13:01 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-17 11:09 PM
有d 咁ge 事! 但我仲未研究到點樣去碧湖...

你鍾意既行路去都得嫁...只要有恆心
Pancake323 2011-11-18 12:58:44 AM
chillimilk 發表於 2011-11-17 11:46 PM
請問係jusco 買吾買到電動指甲錯呢?

係jusco入面嘅living plaza,我兔兔們嘅指甲挫都係入面買,不過成日斷貨!但其實我買咗都冇乜點用,因為同兔兔們剪甲已經好難下,唔好講話仲要佢哋乖乖地俾你挫甲呢!
sanny0066 2011-11-18 01:20:48 AM
Pancake323 發表於 2011-11-18 12:58 AM
係jusco入面嘅living plaza,我兔兔們嘅指甲挫都係入面買,不過成日斷貨!但其實我買咗都冇乜點用,因為 ...

挫兔兔指甲即係要拎住佢細小既腳仔係咁摸邊有兔兔肯俾你咁玩
大福。媽 2011-11-18 01:25:46 AM
我用果個係人用既修甲器~yahoo bid都有~大約$2x~3x
之前都有諗過係pet shop買比寵物用既修甲器...
果d修甲器多數都係比狗狗用多"""
(同狗狗指甲比兔兔指甲比較軟...好易一磨就磨得太入= ="見紅!!)
反而人用既平價修甲器=v="
(可能太平既關係""連福媽既死皮都唔係好收到= =""我係有好認真咁去試!!)
收到兔兔甲指之餘~修甲器轉數又唔係好快~唔會好易整傷兔兔手指=v=
最後來一個總結:平!靚!正!!
sanny0066 2011-11-18 01:29:07 AM
大福。媽 發表於 2011-11-18 01:25 AM
我用果個係人用既修甲器~yahoo bid都有~大約$2x~3x
之前都有諗過係pet shop買比寵物用既修甲器...
果d修甲 ...

平靚正岩晒我...我走去yahoo拍賣 睇下先
sanny0066 2011-11-18 09:32:08 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-18 09:26 AM
重點係 我就係住粉嶺.. 但我唔識去o個到

發現豬兜出沒
hh0 2011-11-18 09:40:22 AM
碧湖係粉嶺火車站附近.....你粉嶺人wor.....

快速發帖