1P 幣
你地知唔知邊度又經濟又禁用既貓貓窩
我怕佢冬天凍親

sanny0066 2011-11-19 04:44:37 PM
carbee 發表於 2011-11-19 04:32 PM
係呀,尼龍既,細細個,岩岩好,遲d再大有機會入唔到,係r記買,幾十蚊

咁平既..幾10蚊我買個貓貓窩都$30
oyingo 2011-11-19 06:35:03 PM
sanny0066 發表於 2011-11-19 12:17 PM
咁你打算領養邊隻??兔協網有冇相睇嫁..俾我睇下啦

我男朋友心大心細.
sanny0066 2011-11-19 07:50:27 PM
oyingo 發表於 2011-11-19 06:35 PM
我男朋友心大心細.

買定離手啦叫佢..仲心大心細
有冇上兔協親自睇下待領兔兔...可能有D靈感嫁wo
oyingo 2011-11-19 08:55:45 PM
sanny0066 發表於 2011-11-19 07:50 PM
買定離手啦叫佢..仲心大心細
有冇上兔協親自睇下待領兔兔...可能有D靈感嫁wo ...

佢話有d真係好可愛.
佢又唔識睇.
話有d有病
不過兔協話唔會比d長期病果d我地.
sanny0066 2011-11-19 09:09:23 PM
oyingo 發表於 2011-11-19 08:55 PM
佢話有d真係好可愛.
佢又唔識睇.
話有d有病

長期有病既係唔會比新手領養的@@你上左去做義工未?
oyingo 2011-11-20 09:11:59 AM
sanny0066 發表於 2011-11-19 09:09 PM
長期有病既係唔會比新手領養的@@你上左去做義工未?

我同男朋友諗住領養左先.
先再join義工.
但join義工係咪都要等佢覆好耐
傘仔 2011-11-20 01:00:56 PM
貓窩其實唔岩兔兔用, 我去年都買過, 但原來貓貓係倦曲身體睡, 訓入貓窩就OK, 但兔兔休息時, 係全個身體伸長, 伸長左就超出貓窩的範圍, 即係唔夠位比佢癱響度, 所以兔兔唔會訓入去。除非你個貓窩係好長好長身, 夠兔兔癱長訓.......
sanny0066 2011-11-20 03:13:30 PM
oyingo 發表於 2011-11-20 09:11 AM
先再join義工.
但join義工係咪都要等佢覆好耐 ...

其實兔協一定要你做左義工先..可以領養兔兔...佢地要你學左基本養兔兔知識先會俾兔兔你領養的
sanny0066 2011-11-20 03:14:24 PM
傘仔 發表於 2011-11-20 01:00 PM
貓窩其實唔岩兔兔用, 我去年都買過, 但原來貓貓係倦曲身體睡, 訓入貓窩就OK, 但兔兔休息時, 係全個身體伸長 ...

係wo 我冇考慮過呢個問題不過我另外訂左一個..個D軟墊..類似cool 筍..都OK大個的
jinjin 2011-11-27 11:43:19 PM
sanny0066 發表於 2011-11-20 03:14 PM
係wo 我冇考慮過呢個問題不過我另外訂左一個..個D軟墊..類似cool 筍..都OK大個的 ...

sanny我買困間屋仔咪係長方形既囉, 度好兔兔長度就可以揀屋仔啦
jinjin 2011-11-27 11:57:20 PM
oyingo 發表於 2011-11-20 09:11 AM
先再join義工.
但join義工係咪都要等佢覆好耐 ...

兔協批左你既申請未?
兔協領養兔仔係先要做2次清籠義工, 再上一堂如何照顧兔兔班, 再幫兔兔絻育後, 至會俾你帶兔兔返屋企的.

絶育已經最少一千蚊, 佢地係唔會收返你錢的, 如果可以的話, 最好幫兔協買兔兔用品啦, 起碼第一次既基本用品都好呀, 籠, 水樽, 廁所, 草, 糧, 出街袋......都只要幾百蚊, 一定不過一千蚊, 總叫做幫補一下佢地既開資呀~~
sanny0066 2011-11-28 01:52:53 AM
jinjin 發表於 2011-11-27 11:57 PM
兔協批左你既申請未?
兔協領養兔仔係先要做2次清籠義工, 再上一堂如何照顧兔兔班, 再幫兔兔絻育 ...

初初我第一次買兔兔新手級時...買了$19xx野
chillimilk 2011-11-28 03:15:49 AM
sanny0066 發表於 2011-11-28 01:52 AM
初初我第一次買兔兔新手級時...買了$19xx野

我仲金ar
不過個籠都吾知仲用吾用得 因發生逃玉事件 激死
sanny0066 2011-11-28 03:20:51 AM
chillimilk 發表於 2011-11-28 03:15 AM
我仲金ar  
不過個籠都吾知仲用吾用得 因發生逃玉事件 激死

你隻兔好似岩岩買無耐..你total買左幾多錢呀逃獄
chillimilk 2011-11-28 03:28:56 AM
浄籠已經$1650 na e家好窮ar
係ar

快速發帖