1P 幣
你地知唔知邊度又經濟又禁用既貓貓窩
我怕佢冬天凍親

chillimilk 2011-11-28 03:33:36 AM
chillimilk 發表於 2011-11-28 03:28 AM
浄籠已經$1650 na e家好窮ar
係ar

點解食字既??
係ar 係逃玉ar 逃左好幾次 今晚已經3次 仲表現比我地睇佢點逃tim
sanny0066 2011-11-28 08:58:55 AM
chillimilk 發表於 2011-11-28 03:33 AM
點解食字既??
係ar 係逃玉ar 逃左好幾次 今晚已經3次 仲表現比我地睇佢點逃tim  ...

你個係咩籠..佢點逃
sanny0066 2011-11-28 08:59:19 AM
chillimilk 發表於 2011-11-28 03:28 AM
浄籠已經$1650 na e家好窮ar
係ar

$1650...你買左狗籠
sanny0066 2011-11-28 09:51:06 AM
我實在諗唔到有咩兔籠係需要$1650 咁那貴...除非係特別訂做
sanny0066 2011-11-28 11:23:47 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 10:39 AM
可能係iris o個d 狗籠....

狗籠真係好Q貴...除非電鍍個D
chillimilk 2011-11-28 12:15:03 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-28 09:45 AM
點解可以逃?? 唔通你買左狗籠?? d "拿" 太闊?????

唉 之吾係就係買左Marukan既黑色大狗籠lor 原本想佢住得書復d 但點知我就頭晒痛

原來個籠門口最中間條拿闊過其他2-3mm 上星期佢既第一次就係咁左出黎
之後買晒野 星期六中午開始好好心機用左幾小時去封籠la 又搬過d傢c再set好佢個位
足足攪左成日

點知個曳曳bb竟然琴日企上厠所跳左出黎 即刻扣番original個網封頂 點知佢再跳出黎因4隻角封吾盡
chillimilk 2011-11-28 12:45:49 PM
sorry ar 我吾識upload photo 點樣upload 呢?用mobile得吾得呢??
jinjin 2011-11-28 01:15:14 PM
sanny0066 發表於 2011-11-28 01:52 AM
初初我第一次買兔兔新手級時...買了$19xx野

你買左幾多野呀?我買呢幾樣野(籠$169, 水樽62, 廁所45, 草220, 糧40, 出街袋180,指甲剪$100,電動磨甲器$61,草架$35= total $912---->>>  大部份係兔協買仲有會員會9折)真係唔過一千喎~

第一次養乜都無經驗,咪買D咁貴既野,養耐左就會越買越多野架啦,有時唔一定貴既至好用,養耐左你就知道好多平野都好用過貴野~
sanny0066 2011-11-28 03:05:46 PM 來自手機
唔講其他基本野 淨係籠一個$450 兔一隻5xx 貓砂$230/2包
chillimilk 2011-11-28 08:07:51 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 01:15 PM
你買左幾多野呀?我買呢幾樣野(籠$169, 水樽62, 廁所45, 草220, 糧40, 出街袋180,指甲剪$100,電動磨甲 ...

hehe 自己吾食吾著都留番d $$買野比曳b ar 我地係兔奴ma...
兔協都有買$6xx la
sanny0066 2011-11-28 08:09:04 PM
chillimilk 發表於 2011-11-28 08:07 PM
hehe 自己吾食吾著都留番d $$買野比曳b ar 我地係兔奴ma...
兔協都有買$6xx la ...

咁你total 買左幾錢呀
chillimilk 2011-11-28 08:18:04 PM
sanny0066 發表於 2011-11-28 08:09 PM
咁你total 買左幾錢呀

艾 吾好提na...
最緊要大家d 兔兔健康快樂la...
sanny0066 2011-11-28 08:18:41 PM
chillimilk 發表於 2011-11-28 08:18 PM
艾 吾好提na...
最緊要大家d 兔兔健康快樂la...

我又提起你傷心事添
jinjin 2011-11-28 08:20:59 PM
sanny0066 發表於 2011-11-28 03:05 PM
唔講其他基本野 淨係籠一個$450 兔一隻5xx 貓砂$230/2包

MonMon係兔協領養,絕埋育,但一亳子都無收過我架,只係收左20蚊會員費咁大把咋
sanny0066 2011-11-28 08:34:42 PM
jinjin 發表於 2011-11-28 08:20 PM
MonMon係兔協領養,絕埋育,但一亳子都無收過我架,只係收左20蚊會員費咁大把咋 ...

所以兔協絕育係非常好的

快速發帖