捱了1個調末 個迷宮終於要拆啦

由於聽到兔友話紙皮箱會有蝨..尋晚已經即刻掉Q晒
今朝我又發顛..10點落去買早餐時去日本城兜左個圈

TOTAL 買左 $100-$150

Pancake323 2011-11-19 01:02:13 PM

嘩, 你真係好有心機, Be Yond真係啦! 但係我屋企就唔可以咁啦, 因為兩隻仔女都勁鐘意咬野, 尤其係呢啲膠墊, 而且佢哋仲有過度活躍症, 好鐘意彈嚟彈去, 應該好快就會撞冧哂呢個城堡!
sanny0066 2011-11-19 01:19:29 PM
Pancake323 發表於 2011-11-19 01:02 PM
嘩, 你真係好有心機, Be Yond真係啦! 但係我屋企就唔可以咁啦, 因為兩隻仔女都勁鐘意咬野, 尤其係 ...

我最怕BeBe跳上去..個頂唔係好穩陣
靜妍媽 2011-11-19 02:00:28 PM
我地都整左個呀~~~靜賢好中意係入便走黎走去~~
肥墨魚 2011-11-19 02:05:23 PM 來自手機
sanny0066 2011-11-19 04:12:50 PM
靜妍媽 發表於 2011-11-19 02:00 PM
我地都整左個呀~~~靜賢好中意係入便走黎走去~~

BeBe岩先已經跳左上去 睇黎佢enjoy係上面..多過係入面捐多D
sanny0066 2011-11-19 04:13:21 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-19 02:05 PM
可以當憤怒鳥咁玩

希望可以撐耐D啦 我砌左成半粒鐘嫁
Wandywan 2011-11-19 05:05:29 PM
真係一個好爸爸!Be Yond真幸福。
Ava 2011-11-19 05:16:59 PM
整到咁,轉個頭我仔仔一定會幫我分晒屍
sanny0066 2011-11-19 05:17:36 PM
Wandywan 發表於 2011-11-19 05:05 PM
真係一個好爸爸!Be Yond真幸福。

其實之前睇到有位兔友整過..已經想整好耐..見今個星期6..女友係屋企學修甲..我又冇搞作咪砌黎玩下
下星期淘寶個貓貓窩黎左之後..可以放係個ABC陣中間
oyingo 2011-11-19 06:43:34 PM
sanny0066 發表於 2011-11-19 05:17 PM
其實之前睇到有位兔友整過..已經想整好耐..見今個星期6..女友係屋企學修甲..我又冇搞作 ...

你真係好勁
咁有心思
sanny0066 2011-11-19 07:31:56 PM
oyingo 發表於 2011-11-19 06:43 PM
你真係好勁
咁有心思

希望兔兔玩得開開心心 唔好白機
oyingo 2011-11-19 08:56:57 PM
sanny0066 發表於 2011-11-19 07:31 PM
希望兔兔玩得開開心心 唔好白機

如果係我整既話.
應該一星期
不過兔兔玩得開心最重要
sanny0066 2011-11-19 09:07:17 PM
叫你條佬整囉^^呢啲野梗係男人做啦
lukyee86111 2011-11-19 11:38:12 PM
我見到我都想玩

快速發帖