sanny0066 2011-11-22 09:50:29 AM
點解..點解明明突然間由兔兔變左

山羊
明日媽 2011-11-22 09:52:54 AM
sanny0066 發表於 2011-11-22 09:50 AM
點解..點解明明突然間由兔兔變左

我好似無同大家講過我屋企兩隻都唔係兔黎添

明明其實係隻羊,BB就係隻可愛嘅狗狗
sanny0066 2011-11-22 10:05:36 AM
明日媽 發表於 2011-11-22 09:52 AM
我好似無同大家講過我屋企兩隻都唔係兔黎添

明明其實係隻羊,BB就係隻可愛嘅狗狗 ...

你俾左D咩野藥佢地食...食到變左種
明日媽 2011-11-22 10:07:52 AM
sanny0066 發表於 2011-11-22 10:05 AM
你俾左D咩野藥佢地食...食到變左種

我都唔知呀!
佢地細個都唔係咁嘅,愈大就愈變樣
sanny0066 2011-11-22 10:12:21 AM
明日媽 發表於 2011-11-22 10:07 AM
我都唔知呀!
佢地細個都唔係咁嘅,愈大就愈變樣

好彩我隻Be係變左D毛色...個樣就有少少變左隻牛咁囉..因為個鼻愈來愈大
明日媽 2011-11-22 10:16:02 AM
sanny0066 發表於 2011-11-22 10:12 AM
好彩我隻Be係變左D毛色...個樣就有少少變左隻牛咁囉..因為個鼻愈來愈大 ...

佢個鼻窿位白色,好似個鼻環咁
sanny0066 2011-11-22 10:28:46 AM
明日媽 發表於 2011-11-22 10:16 AM
佢個鼻窿位白色,好似個鼻環咁

牛魔王都有個鼻環的
明日媽 2011-11-22 10:33:23 AM
sanny0066 發表於 2011-11-22 10:28 AM
牛魔王都有個鼻環的

所以佢好似牛魔王咁惡囉
明日媽 2011-11-22 10:34:50 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-22 10:33 AM
點解兔兔都唔係似兔兔ge....

你個奶茶都係吖
sanny0066 2011-11-22 10:41:08 AM
話是話..我隻Yond似龍貓...Be似隻牛
明日媽 2011-11-22 10:42:19 AM
sanny0066 發表於 2011-11-22 10:41 AM
話是話..我隻Yond似龍貓...Be似隻牛

Yond似龍貓??????
邊忽?
明日媽 2011-11-22 10:47:12 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-22 10:44 AM
佢係迷你哥基.......

哈哈~
真係唔知啲兔兔點解會唔係兔樣
sanny0066 2011-11-22 10:52:35 AM
明日媽 發表於 2011-11-22 10:42 AM
Yond似龍貓??????
邊忽?

趴係道時既樣...下次開post放相俾你睇下真係好似
明日媽 2011-11-22 10:52:54 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-22 10:51 AM
兔爸話佢每次show d 相俾人睇.. 都有好多人話.."你隻狗仔幾得意wor..."  ...

我帶親BB出街啲人都話隻狗仔好得意呀

快速發帖