大家唔好誤會  入住複式單位既只係我家小主人  
我依然係個住係公屋...希望嫁個有錢人既無謂人

初初收到個籠個陣嚇親 勁大包野

包裝都幾好@@~

唔知係咪送黎之前 淋左雨  個盒有小小霉

暴龍先生就由我一拎個籠出黎開始就啤到實   又冇人話實係比你住-3-

我同個籠大戰兩小時後既成果     (張橙色野無關既-.-)

更新 呢個籠真係唔算細架>_<  
外形:(正面寬)758*(側面寬)610*(高)795mm     

入面: 唔計廁所  可以訓既位 上層: (正面寬)33*(側面寬) 61   下層 38*61 *27-28cm

照片 013_副本.jpg
呢兩張係人地既相

下面呢個係人地對呢個兔籠既介紹 好詳細
我睇係睇左佢篇文 先決定買

http://cherryyang0927.pixnet.net/blog/post/29293599

最後黎兩張肉照 *v*"

係佢地住左一排先影既..唔記得左個日做咩咁污糟-3-

暴龍仔佢好中意企係到扮生意失敗-.-"  

sanny0066 2011-11-25 01:53:30 AM
我覺得呢個籠既設計有D問題..佢複式個部份就係廁所隔離個部份
sanny0066 2011-11-25 01:53:59 AM
點樣清潔呀呢個籠
nixie 2011-11-25 02:00:45 AM
sanny0066 發表於 2011-11-25 01:53 AM
我覺得呢個籠既設計有D問題..佢複式個部份就係廁所隔離個部份

廁所隔離有度門 可以入去下層
nixie 2011-11-25 02:01:29 AM
sanny0066 發表於 2011-11-25 01:53 AM
點樣清潔呀呢個籠

有得拎起上層架ma @0@"...     
sanny0066 2011-11-25 02:11:46 AM
nixie 發表於 2011-11-25 02:01 AM
有得拎起上層架ma @0@"...

不過如果冬天既話..呢個籠一定好好用...個防空洞又保暖
花芝媽 2011-11-25 02:54:29 AM

平時放養既??  個籠好似好細><     佢岩岩好伸直哂就係個籠甘大左右...  

佢娟左落去  者係下層      大約幾高左右?    有冇尺度黎睇下@@    個設計幾可愛

2隻一齊會唔會好迫??
nixie 2011-11-25 03:03:15 AM
花芝媽 發表於 2011-11-25 02:54 AM
平時放養既??  個籠好似好細><     佢岩岩好伸直哂就係個籠甘大左右...  

佢娟左落去  者係下層      大約 ...

唔算細了   只係我隻暴龍大隻-^-      

外形: (正面寬)758*(側面寬)610*(高)795mm     

入面: 唔計廁所  可以訓既位 上層: (正面寬)33*(側面寬) 61   下層 38*61
花芝媽 2011-11-25 03:06:19 AM
nixie 發表於 2011-11-25 03:03 AM
唔算細了   只係我隻暴龍大隻-^-      

外形: (正面寬)758*(側面寬)610*(高)795mm     

@@   但佢娟入去個位係米唔可以伸直哂條腰坐係到嫁@0@
nixie 2011-11-25 03:14:24 AM

咁樣?
我細個隻得    大個隻就好似要烏低D  
但佢地係入面行黎行去  同互UN對方-- 都夠位
sanny0066 2011-11-25 07:51:04 AM
花芝媽 發表於 2011-11-25 03:06 AM
@@   但佢娟入去個位係米唔可以伸直哂條腰坐係到嫁@0@

我都認同..如果捐左入去防空洞就唔可以伸直條腰了只可以趴係道教教豬
smallsuishan 2011-11-25 09:25:03 AM
你可否影張清楚D既相呢...
好似仲細過原本個籠咁既
sanny0066 2011-11-25 09:54:53 AM
學joe媽話齋..呢個籠原來係咪設計for兔兔嫁..如果兔兔唔like佢原來已經有既廁所位..咁點算
明日媽 2011-11-25 03:36:51 PM
我覺得好複雜咁囉!
下面嘅防空洞係邊架!
sanny0066 2011-11-25 03:41:57 PM
廁所隔離有度門可以入去防空洞@@

快速發帖