請向下拉看

sanny0066 2011-11-27 12:00:27 AM
我成日覺得你隻兔兔既前腳好似大笨象
poorguy22 2011-11-27 12:05:11 AM
好多毛. 隻腳好似古代長毛象腳.
花芝媽 2011-11-27 12:44:31 AM
多毛先可愛>___< 摸返去 超正
sanny0066 2011-11-27 01:18:12 AM
poorguy22 發表於 2011-11-27 12:05 AM
好多毛. 隻腳好似古代長毛象腳.

其實你隻算唔算係長毛bunny
poorguy22 2011-11-27 02:10:27 AM
我都唔知. 無所謂. 前主人講佢係迷你賓. 見到果陣我都嚇親. 想縮沙但係又期望太深. 終於拎返去自己做賓賓.
訓低半隻手臂長. 我都諗緊佢係咪昆我善良. 前主人先係咁熱心叫我養.
sanny0066 2011-11-27 03:08:14 AM
poorguy22 發表於 2011-11-27 02:10 AM
我都唔知. 無所謂. 前主人講佢係迷你賓. 見到果陣我都嚇親. 想縮沙但係又期望太深. 終於拎返去自己做賓賓.
...

迷你版復古長毛象
Wandywan 2011-11-27 10:12:57 AM
兩隻手手係幾似大象既腳。唔係呀!好可愛一隻兔兔。佢叫咩名?
poorguy22 2011-11-28 01:53:45 AM
叫Tootoo 佢前主人咁叫.
chillimilk 2011-11-28 02:54:01 AM
poorguy22 發表於 2011-11-28 01:53 AM
叫Tootoo 佢前主人咁叫.

你隻tootoo 好cute ar!! 有d 似我之前想搵既英國miniture lop 但香港冇ar....
sanny0066 2011-11-28 03:02:22 AM
chillimilk 發表於 2011-11-28 02:54 AM
你隻tootoo 好cute ar!! 有d 似我之前想搵既英國miniture lop 但香港冇ar....

你去英國搵可能有
chillimilk 2011-11-28 03:07:34 AM
好!儲夠$$ 先
sanny0066 2011-11-28 03:12:18 AM
chillimilk 發表於 2011-11-28 03:07 AM
好!儲夠$$ 先

你而家隻兔兔點呀有冇發覺佢同買返來個時唔同左樣
chillimilk 2011-11-28 03:22:31 AM
有有有勁有!!! 佢之前係pet shop檬檬地 但e家超naughty ar 激c人ar
sanny0066 2011-11-28 09:00:37 AM
chillimilk 發表於 2011-11-28 03:22 AM
有有有勁有!!! 佢之前係pet shop檬檬地 但e家超naughty ar 激c人ar

我隻Be本身全身啡色...而家漸漸變左全身啡黑色

快速發帖