剪到成個狂派標誌咁

poorguy22 發表於 2011-11-26 23:41|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
頭先同佢修剪個面既毛同鬚....佢似乎好抗拒......仲咬個較剪拋野........搞左一輪.
摸佢個面頰果時仲首次對住我發出叫聲....(咕~).
想噬我....好彩我縮得快.....
都係呢個月來第一次聽到佢咁樣叫....應該好慶....比番d糧佢食等佢忘記件事.

剪到成個狂派標誌咁....

剪左

剪左

未剪

未剪

花芝媽 2011-11-27 12:43:40 AM
我都好中意幫我2個女剪返臉D仔毛>_<  等佢有返隻眼仔~~~  

但我次次都剪到一層層
sanny0066 2011-11-27 01:06:54 AM
我唔敢用把剪...靠近BeBe同Yond塊面
poorguy22 2011-11-27 02:06:17 AM
我都明白佢想keep住個形象. 不過佢成日食野都飲水都整到自己污糟晒. 我都係為佢好.
sanny0066 2011-11-27 03:01:13 AM
poorguy22 發表於 2011-11-27 02:06 AM
我都明白佢想keep住個形象. 不過佢成日食野都飲水都整到自己污糟晒. 我都係為佢好. ...

睇黎你隻兔兔唔會成日幫自己扮靚
Wandywan 2011-11-27 10:07:37 AM
佢呢個樣好似好嬲wo!不過好攪笑呀!
靜妍媽 2011-11-27 11:56:04 AM
會唔會剪到佢啲soso呀?
不過剪左係令啲嘅...

回想起靜賢第一次咕咕叫係因為自己偷走,之後比爸爸打,佢唔中意爸爸打佢,覺得自己冇錯,無啦啦受到佢攻擊就自衛跳起咬爸爸,好彩咬唔中,爸爸果時重話佢發惡,叫我唔好行過去,我行左過去摸左佢個頭幾下就抱左佢番家...完全唔會咬我,不過自果次之後,靜賢唔係好中意爸爸,會唔比佢抱...反而痴我痴多左
花芝媽 2011-11-27 02:48:21 PM
靜妍媽 發表於 2011-11-27 11:56 AM
不過剪左係令啲嘅...

兔仔真係記仇嫁 >///<
super4 2011-11-27 04:10:09 PM
養咗機機年半,我都未同佢剪過毛,因為我見佢啲毛唔長,所以無剪。
sanny0066 2011-11-27 04:12:09 PM
靜妍媽 發表於 2011-11-27 11:56 AM
不過剪左係令啲嘅...

我成日打BeBe屎忽...唔知佢會唔會記住我呢個衰人老豆呢
sanny0066 2011-11-27 04:12:39 PM
super4 發表於 2011-11-27 04:10 PM
養咗機機年半,我都未同佢剪過毛,因為我見佢啲毛唔長,所以無剪。

我都係打算過左冬天後帶BeBe同YondYond出去8號兔剪
jinjin 2011-11-27 10:28:18 PM
頭先同佢修剪個面既毛同鬚

鬚.......係並不能剪呀  鬚係用黎度距離,  無左佢會撞到野架
sanny0066 2011-11-28 12:39:19 AM
jinjin 發表於 2011-11-27 10:28 PM
頭先同佢修剪個面既毛同鬚

鬚.......係並不能剪呀  鬚係用黎度距離,  無左佢會撞到野架{: ...

咁咪好似蟑螂咁
jinjin 2011-11-28 12:37:58 PM
sanny0066 發表於 2011-11-28 12:39 AM
咁咪好似蟑螂咁

你可以講得好聽D既,好似貓貓狗狗咁囉
sanny0066 2011-11-28 03:14:36 PM 來自手機
jinjin 發表於 2011-11-28 12:37 PM
你可以講得好聽D既,好似貓貓狗狗咁囉

嘻嘻我第一時間就諗起啲強仔 .____.

快速發帖