因為要配蝨水去外影,唸住邊個醫生都無乜問題,
因為Dr Betty唔做,Dr Ma又太full,就睇Dr Amanda啦,
我從未睇過佢,想知有無佢既評語?
如果係好既咁以後都可以繼續睇佢
joeman 2011-11-28 11:30:55 PM
係lor應該冇咩問題既我估
不過如果你睇左返黎記住話比我聽佢靚唔靚
sanny0066 2011-11-29 12:42:26 AM
joeman 發表於 2011-11-28 11:30 PM

一D都唔靚
joeman 2011-11-29 08:14:05 AM
sanny0066 發表於 2011-11-29 12:42 AM
一D都唔靚

老女人黎嫁?
sanny0066 2011-11-29 10:28:34 AM
joeman 發表於 2011-11-29 08:14 AM
老女人黎嫁?

印象中好多斑斑的
jinjin 2011-11-29 11:02:56 AM
joeman 發表於 2011-11-28 11:30 PM

原本唸住配蝨水,但佢檢查時睇到MonMon腳枕紅左話少少發炎,
要食抗生素+益生菌+搽消毒藥水,仲要覆診架

西人黎架喎,唔算後生女,不過我無見過,我都係問兔爸架咋,係佢帶MonMon去睇醫生。
jinjin 2011-11-29 11:04:01 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-29 10:34 AM
咁結論到底係咪佢睇兔兔都可以? 起碼多一個後備vet 揀丫ma

聽聞Betty & Yen走左之後有個由大圍過黎既醫生,唔知係咪就係佢呢?
joeman 2011-11-29 11:14:00 AM
jinjin 發表於 2011-11-29 11:02 AM
原本唸住配蝨水,但佢檢查時睇到MonMon腳枕紅左話少少發炎,
要食抗生素+益生菌+搽消毒藥水,仲要覆診架{ ...

嘩咁你真係要小心D喇
如果你唔趕不如等DR. MA 喇!!!
sanny0066 2011-11-29 11:14:24 AM
jinjin 發表於 2011-11-29 11:04 AM
聽聞Betty & Yen走左之後有個由大圍過黎既醫生,唔知係咪就係佢呢?

大圍除左老虎之外..我都唔知有邊個獸醫有信心可以睇兔兔
smallsuishan 2011-11-29 11:49:20 AM
兔兔咩事先?
如果急你都要睇架啦..

唔急就唔建議睇佢囉
jinjin 2011-11-29 12:02:16 PM
smallsuishan 發表於 2011-11-29 11:49 AM
兔兔咩事先?
如果急你都要睇架啦..

原本唸住配定蝨水去郊遊影靚相,Dr Ma又無期,咁咪唸住睇邊個都無所謂囉。
配蝨水之餘 Dr Amanda仲俾埋杜蟲藥我,話郊遊完要俾MonMon食,怕有蟲蟲入左體內喎。

佢檢查時仲睇到MonMon腳枕紅左話少少發炎,
要食抗生素+益生菌+搽消毒藥水,仲要覆診。
小白小黑 2011-11-29 12:19:22 PM
jinjin 發表於 2011-11-29 12:02 PM
原本唸住配定蝨水去郊遊影靚相,Dr Ma又無期,咁咪唸住睇邊個都無所謂囉。
配蝨水之餘 Dr Amanda仲俾埋杜 ...

我之前小白病了, 都睇佢, 但我覺得佢ok喎..
sanny0066 2011-11-29 12:20:24 PM
小白小黑 發表於 2011-11-29 12:19 PM
我之前小白病了, 都睇佢, 但我覺得佢ok喎..或者我對西人信心大啲掛

咁你絕育去SPCA啦..個道有好多西人獸醫幫兔兔絕育
jinjin 2011-11-29 12:24:14 PM
小白小黑 發表於 2011-11-29 12:19 PM
我之前小白病了, 都睇佢, 但我覺得佢ok喎..或者我對西人信心大啲掛

我又覺得唔關唐人定西人事既,

有樣野我會覺得佢幾細心,因為之前第一次帶MonMon去做body check係睇Betty既,Betty檢查時無見到MonMon有腳枕,其實果時已經有架啦,但今次Amanda檢查就見到佢有腳枕,好似細心過Betty咁。
小白小黑 2011-11-29 12:28:04 PM
jinjin 發表於 2011-11-29 12:24 PM
我又覺得唔關唐人定西人事既,

有樣野我會覺得佢幾細心,因為之前第一次帶MonMon去做body check係睇Bett ...

不就是, 只要係細心就ok啦...

快速發帖