放工番到去,發現距左腳有事,明顯距重心係右腳,零空整起隻左腳!唔願行,食A草碎,唔肯食T草,有便便,點算?!好擔心...
明日媽 2011-11-30 10:16:23 AM
vienna84 發表於 2011-11-30 10:10 AM
好焦急...半個鐘打一次都未開.....

佢十點幾先有人接電話架!
sanny0066 2011-11-30 10:20:20 AM
vienna84 發表於 2011-11-30 10:15 AM
我都希望book到dr. Ma,除左呢個,andrew都好?

只係睇過Dr.Ma同紅磡個間既外藉獸醫你講個位未睇過
vienna84 2011-11-30 10:42:02 AM 來自手機
Book左聽日下午去,dr. Ma 太好...
明日媽 2011-11-30 10:49:53 AM
vienna84 發表於 2011-11-30 10:42 AM

咁你而家到聽日睇醫生之前都要睇實隻兔兔啦!
小白小黑 2011-11-30 10:54:33 AM
vienna84 發表於 2011-11-30 10:42 AM

加油啦...我之前小白唔食唔動, 到現在不斷咬爛野
兔兔生病時, 係最清楚主人的心架..
佢會努力, 你都要努力, 陪伴著牠...加油呀!!
vienna84 2011-11-30 12:32:10 PM 來自手機
小白小黑 發表於 2011-11-30 10:54 AM
加油啦...我之前小白唔食唔動, 到現在不斷咬爛野
兔兔生病時, 係最清楚主人的心架..
佢會努力, 你都要努 ...

我都見到距好努力....希望無事
vienna84 2011-11-30 12:56:08 PM 來自手機
無,我未睇過,只係聽過,yes,係紅勘,本身諗住如果book唔到Dr ma就睇下有無其他,而家我book左 Dr. Ma
yingxbb 2011-11-30 01:31:02 PM
希望兔兔早日康復~快D回復以前既樣貌~
sanny0066 2011-11-30 04:52:42 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 12:36 PM
andrew 咪即係紅磡o個個...... 唔係咩.. 你唔係有睇過ga咩? 人地叫咩名你唔睇ga?  ...

唔睇嫁掛住問YondYond詳情..都冇留意個人叫咩名..但係我睇個個係外藉女獸醫...叫Andrew?
sanny0066 2011-11-30 05:40:52 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 04:56 PM
大吉利是有起咩事上唻想搵人問或者追究咁你會答.."我今日4點睇兔兔o個個vet lor..." ???

外國人有人surn ...

其實診所有晒記錄我幾時睇幾點睇睇邊個獸醫..如果我再去第間睇..第間診所職員都會根據我兔兔既名 去CHECK返紅磡獸醫診所當時我睇既所有資料
sanny0066 2011-11-30 09:50:31 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 09:33 PM
咁都係啦 你去睇醫生都要知個醫生叫咩名gwa?????

個陣打去book時間又急...去到睇個陣又急
Alan7617 2011-12-1 12:45:29 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-11-30 09:50 PM
個陣打去book時間又急...去到睇個陣又急

Her name is Dr. Shevaun.
yingxbb 2011-12-7 11:15:34 AM
/ _ \ 我隻仔琴晚同一情況....發現佢隻左腳有事,明顯距重心係右腳.........
好sad.......女女岩岩好返....到仔仔...........~_~"
仲要今晚book唔到醫生...最快要聽晚...........................................................
摸過佢d骨又唔係斷左............見到仔仔企唔穩.....跌下跌下咁......................
好sad...............................................................
sanny0066 2011-12-7 11:25:03 AM
yingxbb 發表於 2011-12-7 11:15 AM
/ _ \ 我隻仔琴晚同一情況....發現佢隻左腳有事,明顯距重心係右腳.........
好sad.......女女岩岩好返... ...

又係腳腳有事....係咪都係叉左出去
yingxbb 2011-12-7 11:29:04 AM
sanny0066 發表於 2011-12-7 11:25 AM
又係腳腳有事....係咪都係叉左出去

我都唔知咩事.....................佢隻腳......好明顯好似人坐係到棟高隻腳坐咁............
好明顯睇到有唔同.............................又唔係叉出黎........見到個隻腳唔肯用力...
重心係哂第2隻腳到.....................................................企唔穩就跌..............................................
.................................................天阿............................................

快速發帖