腳腳有事

vienna84 發表於 2011-11-29 20:06|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
放工番到去,發現距左腳有事,明顯距重心係右腳,零空整起隻左腳!唔願行,食A草碎,唔肯食T草,有便便,點算?!好擔心...
vienna84 2011-11-30 02:46:39 AM 來自手機
><我個朋友,都有兔仔,距話等距兩三日,睇下會唔會自己好,我見距都有感覺,雙手洗面都得,d便便黑左,細粒左,但係都係乾而硬,有無兔媽兔爸有咁丫?
Alan7617 2011-11-30 02:52:13 AM
你快d 打去book dr ma 喇.....或者去紅磡睇....唔好等喇!! 佢好痛家....

快d 打去book 啦....睇下邊個快d啦!...

希望佢快d好番!!

最近我隻兔都有腳問題, 明顯見佢同平時唔同, 唔開心咗。

紅磡: 2330 7566

九龍動物: 2382 3300

sanny0066 2011-11-30 02:55:23 AM
vienna84 發表於 2011-11-30 02:46 AM
>

睇黎你打算等2-3日wo
vienna84 2011-11-30 03:01:42 AM 來自手機
Alan7617 發表於 2011-11-30 02:52 AM
你快d 打去book dr ma 喇.....或者去紅磡睇....唔好等喇!! 佢好痛家....

快d 打去book 啦....睇下邊個快d ...

Thx>_<我打左去九龍啦,留左言,聽日要打去
vienna84 2011-11-30 03:03:57 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-11-30 02:55 AM
睇黎你打算等2-3日wo

唉,身邊一個二個都話兔仔會自己好番,兔爸更加責怪我照顧得距唔好,仲去玩,食埋糖水而家訓到豬,我就忐忑不安,我自己都好亂.....嗚...><
Alan7617 2011-11-30 03:20:51 AM
你試下唸下, 你自己整到腳會唔會唔睇跌打自己好番。
唔好唔開心啦....睇咗dr 就ok ga la
vienna84 2011-11-30 03:41:06 AM 來自手機
真係?會好得番??? 我真係好痛心,如果以後都咁,平時四屋跑跑跳跳。
我未試過咁夜都訓唔著。
靜妍媽 2011-11-30 08:47:23 AM
睇醫生啦,可能佢自己唔小心整親呀><
比啲菜菜佢啦,淨係食a草唔夠架!
去到醫生度佢會同你講洗唔洗食草粉架喇
明日媽 2011-11-30 09:27:15 AM
一定要盡怏睇醫生,睇下醫生點講
睇完醫生再話返比我地知啦!
祝兔兔早日康復
vienna84 2011-11-30 09:39:48 AM 來自手機
靜妍媽 發表於 2011-11-30 08:47 AM
睇醫生啦,可能佢自己唔小心整親呀><
比啲菜菜佢啦,淨係食a草唔夠架!
去到醫生度佢會同你講洗唔洗食草粉 ...

好,今朝距精神好左,聽到我拎草距好肉緊申頭出黎
vienna84 2011-11-30 09:40:40 AM 來自手機
明日媽 發表於 2011-11-30 09:27 AM
一定要盡怏睇醫生,睇下醫生點講
睇完醫生再話返比我地知啦!
祝兔兔早日康復 ...

Thx,九龍未開,其實dr Ma,係咪好難book even係日間?
明日媽 2011-11-30 09:47:56 AM
vienna84 發表於 2011-11-30 09:40 AM
Thx,九龍未開,其實dr Ma,係咪好難book even係日間?

因為我每次都係一星期前book,
好似呢種緊急情形我就未試過,
不過因為佢識得醫兔兔,
所以你要有心理準備可能未必book到
不過我覺得唔可理book唔book到佢啦!
總!你第一時間一定要睇咗醫生先,
睇下個醫生點講,
唔得就即刻book Dr Ma玥睇過啦!
唔好咁擔心啦!
兔兔見你咁擔心個樣,
佢都會好擔心架!
總之加油,努力,
睇咗醫生再同我地討論啦!
sanny0066 2011-11-30 10:03:42 AM
我都係覺得1日都唔等得啦..當初Yond隻腳有事我都即刻book 馬Sir..兔兔唔識講野 你好難明兔兔既痛苦
vienna84 2011-11-30 10:10:51 AM 來自手機
好焦急...半個鐘打一次都未開.....
vienna84 2011-11-30 10:15:30 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-11-30 10:03 AM
我都係覺得1日都唔等得啦..當初Yond隻腳有事我都即刻book 馬Sir..兔兔唔識講野 你好難明兔兔既痛苦{:3_100: ...

我都希望book到dr. Ma,除左呢個,andrew都好?

快速發帖