我今日放工見到呢個畫面 真係想暈低
chillimilk 2011-12-5 06:57:09 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 08:00 AM
及早預防

係ar 真係要多謝你! if not, 如曳b有問題既時候 全家人都喊死
肥墨魚 2011-12-5 07:00:13 PM 來自手機
chillimilk 2011-12-5 07:03:34 PM
nixie 發表於 2011-12-5 09:16 AM
wow 幾條紅衫魚咪好貴 -0-"

我仲諗住遲d買墊 1條搞點tim-.-

sorry ar! 我係買左兩大一小ar 如果大既係兩條半紅衫魚 小既係一條半la
chillimilk 2011-12-5 07:17:08 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-5 10:28 AM
@___@ 你買左咩墊?
我買abc 都係幾十蚊 買有"拿" o個d 膠墊12蚊塊...
yoga mat 我都有張55蚊...

abc墊係咪即係好似puzzle果隻ar? 我一早買左兩pack na $89.9@ 前日加多左一pack $31.9但係日本城買ge!

日本城果張大過yoga mat好多wor 又厚d tim (150x200cm $249) 所以計起上黎差吾多la
已經格過價na 都係日本城最大最底ga
chillimilk 2011-12-5 07:18:35 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-5 07:00 PM
丫…我講嘅你咁上心嘅

好明顯 我係墨魚爸既fans lor
sanny0066 2011-12-5 07:55:04 PM
chillimilk 發表於 2011-12-5 07:03 PM
sorry ar! 我係買左兩大一小ar 如果大既係兩條半紅衫魚 小既係一條半la  ...

有冇你買既ABC膠既相相..真係好Q貴
sanny0066 2011-12-5 07:55:26 PM
chillimilk 發表於 2011-12-5 07:18 PM
好明顯 我係墨魚爸既fans lor

墨魚爸fans club又多一名成員
sanny0066 2011-12-5 07:56:12 PM
chillimilk 發表於 2011-12-5 07:17 PM
abc墊係咪即係好似puzzle果隻ar? 我一早買左兩pack na $89.9@ 前日加多左一pack $31.9但係日本城買ge!

...

日本城有D$16.5 6片的你見唔到嗎
nixie 2011-12-5 10:14:47 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 01:57 PM
我以為張相係暴龍..心諗點解唔同左色

=.="   變色兔
nixie 2011-12-5 10:15:08 PM
sanny0066 發表於 2011-12-5 01:59 PM
其實奶野係咸濕既一種

對你黎講可能係
nixie 2011-12-5 10:18:17 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-5 10:55 AM
好啦咁.............  
暴龍先生係咪真係因為食得太多蘋果所以大左

佢細個個陣係    不過佢天生就比同齡同種既兔兔大隻少少
sanny0066 2011-12-6 11:47:05 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-5 10:14 PM
有咁平咩?????????????????????

有呀經過我計算...$3/片都唔洗..呢款最抵..淨色的
sanny0066 2011-12-6 11:47:30 AM
nixie 發表於 2011-12-5 10:15 PM
對你黎講可能係

你條友講出黎誤導我
sanny0066 2011-12-6 11:47:51 AM
nixie 發表於 2011-12-5 10:18 PM
佢細個個陣係    不過佢天生就比同齡同種既兔兔大隻少少

你養左隻變種兔呀...恭喜恭喜
肥墨魚 2011-12-6 12:04:50 PM 來自手機

快速發帖