衰仔(00) 2011-12-6 10:49:18 PM
chillimilk 發表於 2011-12-6 10:33 PM
叫咩牌子ga? 岩岩開雪柜睇過 個名係莎連X.....

甘吾係我牙嫂架喇''不過應該都係...因為香港都有好多有機農場
chillimilk 2011-12-6 10:53:57 PM
sanny0066 發表於 2011-12-6 10:38 PM
咁你俾你電話number我們我叫BeYond用4s打俾你^_^

好ya 等你教識be yond打電話先la
chillimilk 2011-12-6 11:02:26 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-6 10:49 PM
甘吾係我牙嫂架喇''不過應該都係...因為香港都有好多有機農場

oic! 我都有d 懷疑係咪有機既
因有時見到其他有機菜(例如點點綠)有d 隆隆(hole)
但果隻菜冇隆ga
衰仔(00) 2011-12-6 11:34:59 PM
chillimilk 發表於 2011-12-6 11:02 PM
oic! 我都有d 懷疑係咪有機既
因有時見到其他有機菜(例如點點綠)有d 隆隆(hole)
但果隻菜冇隆ga {:3_75: ...

我個人會寧願搵有隆既買
chillimilk 2011-12-6 11:44:35 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-6 11:34 PM
我個人會寧願搵有隆既買

我都想買有隆ga 好似有機d ma
不過 我家方原百里乜都冇 只有間百佳
nixie 2011-12-7 12:43:16 AM
衰仔(00) 發表於 2011-12-6 03:07 PM
搜尋先算

搵到你屋企人開個檔既話 我就放暴龍仔出黎食晒你D有機菜  
sanny0066 2011-12-7 09:07:31 AM
chillimilk 發表於 2011-12-6 10:53 PM
好ya 等你教識be yond打電話先la

其實佢地識打電話好耐..因為日日都好多人打黎唔講野...一定係佢地太掛住我....所以
sanny0066 2011-12-7 09:08:00 AM
chillimilk 發表於 2011-12-6 11:44 PM
我都想買有隆ga 好似有機d ma
不過 我家方原百里乜都冇 只有間百佳

咁你不如直頭買平價菜吧啦
sanny0066 2011-12-7 09:09:13 AM
nixie 發表於 2011-12-7 12:43 AM

你暴龍仔出黎直頭踩爛人地個檔啦大佬
sanny0066 2011-12-7 10:02:22 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-7 09:50 AM
我都想講 暴龍先生會踩糷人地成個檔~~

果然英雄所見略同
衰仔(00) 2011-12-7 04:46:08 PM
nixie 發表於 2011-12-7 12:43 AM

我諗到時佢應該會俾我屋企人砍到一舊舊
sanny0066 2011-12-7 04:59:35 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-7 04:46 PM
我諗到時佢應該會俾我屋企人砍到一舊舊

原來你屋企人咁心狠手辣...我估你都.....
衰仔(00) 2011-12-7 05:07:43 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 04:59 PM
原來你屋企人咁心狠手辣...我估你都.....

我都咩牙?
sanny0066 2011-12-7 05:09:21 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-7 05:07 PM
我都咩牙?

唔好迫我
衰仔(00) 2011-12-7 05:21:40 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 05:09 PM
唔好迫我

迫你咩

快速發帖