今日行過吉之島,見到件衫衫!

試下身先!

不過大家放心,件衫just for影相!

影完就要除,因為我怕牠著住衫,清潔唔到身體!

我叫曳曳豬呀!

我叫曳曳豬呀!

我唔係隻狗!

我唔係隻狗!

我係兔女!

我係兔女!

幾可愛!

幾可愛!

明日媽 2011-12-7 08:14:43 PM
最後嗰張話比我知,佢好唔開心
kwan104kwan 2011-12-7 08:23:31 PM
係呀?點睇的?我唔識,可否教我!?
肥墨魚 2011-12-7 08:42:16 PM 來自手機
sanny0066 2011-12-7 08:46:54 PM
呢隻兔兔係咪兔協寄養兔?
sanny0066 2011-12-7 08:50:54 PM
究竟點睇最後張相兔兔表示唔like件33呢
sanny0066 2011-12-7 09:57:25 PM
我淨係見到好多毛 見唔到樣>-<
明日媽 2011-12-7 10:09:31 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-7 09:55 PM
佢最尾o個張個樣... 好灰=.=

好認同~
佢個樣好似好無奈
sanny0066 2011-12-7 10:20:29 PM
最後個張愈睇愈似隻狗狗=0=
nixie 2011-12-7 11:38:42 PM
d毛真係多到好似狗狗 >v<
sanny0066 2011-12-8 01:19:54 AM
nixie 發表於 2011-12-7 11:38 PM
d毛真係多到好似狗狗 >v

老老實實你隻暴龍係咪冇乜毛
nixie 2011-12-8 02:45:50 AM
sanny0066 發表於 2011-12-8 01:19 AM
老老實實你隻暴龍係咪冇乜毛

看似短毛  實質好長毛  佢d毛好鬼貼服...- -    但個頭就好小毛
sanny0066 2011-12-8 02:48:38 AM
nixie 發表於 2011-12-8 02:45 AM
看似短毛  實質好長毛  佢d毛好鬼貼服...- -    但個頭就好小毛

形容得好似BeBe呀下
nixie 2011-12-8 02:51:16 AM
sanny0066 發表於 2011-12-8 02:48 AM
形容得好似BeBe呀下

咁快d拎be be出黎...  比暴龍睇下係咪識既
sanny0066 2011-12-8 09:03:07 AM
nixie 發表於 2011-12-8 02:51 AM
咁快d拎be be出黎...  比暴龍睇下係咪識既

其實BeBe係暴龍D FD黎..因為一隻係鯊魚一隻係暴龍

快速發帖