兔兔黎左第二日, 但係佢完全唔驚人, 又比抱, 又比反轉
雖然咁乖應該開心, 下星期一先body check, 但係會唔會唔正常嫁?

nixie 2011-12-7 11:51:25 PM
佢大左就唔會咁乖比你舞
sanny0066 2011-12-8 01:25:00 AM
sharonlai 發表於 2011-12-7 11:22 PM
其實我都唔太肯定Dor Dor幾多個月大, 我自己就估2個半月倒
另外, Dor Dor 唔洗教佢去廁所都識大部 ...

回到家頭7日..petshop都應該會建議唔好俾兔兔出來自由活動 因為我在荃灣8號兔買兔兔時..該店負責人話..如果頭7日放佢出來自由活動..兔兔長大後會唔怕主人
sanny0066 2011-12-8 01:26:08 AM
sharonlai 發表於 2011-12-7 11:22 PM
其實我都唔太肯定Dor Dor幾多個月大, 我自己就估2個半月倒

咁快識去VV同CC好叻女呀..加油呀 呢個壇有好多兔兔知識..我都係由一個乜都唔識既新手 爬文慢慢學多口講句..我覺得佢似2個月..冇2個半月
sanny0066 2011-12-8 01:26:54 AM
sharonlai 發表於 2011-12-7 11:44 PM
我宜家好想快D到BODY CHECK個日呀
Dor Dor係I love Rabbit度買既, 我連續三日去睇佢, 最終都接左佢 ...

正如我初初買Be同Yond時..都係去左幾轉荃灣先決定買佢地返屋企
sanny0066 2011-12-8 01:28:26 AM
nixie 發表於 2011-12-7 11:51 PM
佢大左就唔會咁乖比你舞

你唔好將你隻暴龍長大後既情況...施加落其他兔兔身上
sanny0066 2011-12-8 01:28:47 AM
sharonlai 發表於 2011-12-7 11:44 PM
Dor Dor係I love Rabbit度買既, 我連續三日去睇佢, 最終都接左佢 ...

咁你係咪book左九龍動物醫院Dr.Ma呀???
sharonlai 2011-12-8 08:21:54 AM
係呀~我之前養倉鼠的,不過個時睇dr yan的
sanny0066 2011-12-8 09:07:59 AM
sharonlai 發表於 2011-12-8 08:21 AM
係呀~我之前養倉鼠的,不過個時睇dr yan的

九記有保障 首次body check又好詳細
小白小黑 2011-12-8 11:30:57 AM

好可愛呀!!!
我的小黑係i love rabbit買, 返黎都好痴我, 但自從佢我成捉佢出黎剪甲和流毛後就唔理我..><
好好享受呢個的的sweet, sweet, 佢地過多一個月, 就開始百厭架啦^^
sanny0066 2011-12-8 11:32:19 AM
小白小黑 發表於 2011-12-8 11:30 AM
好可愛呀!!!
我的小黑係i love rabbit買, 返黎都好痴我, 但自從佢我成捉佢出黎剪甲和流毛後就唔理我..><
...

我諗過多半個月到..就開始百厭嫁啦
小白小黑 2011-12-8 11:37:15 AM
sanny0066 發表於 2011-12-8 11:32 AM
我諗過多半個月到..就開始百厭嫁啦

KAKA..當佢地百厭時, 你就會對佢地又愛又恨架啦
肥墨魚 2011-12-8 11:45:45 AM 來自手機
yingxbb 2011-12-8 11:52:27 AM

我隻啤啤同MANMAN都係I LOVE RABBIT買架....^_^~~
我都係忍受唔住..太可愛...~
sanny0066 2011-12-8 01:50:50 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-8 11:45 AM
皮皮又 多多個細佬妹喇

皮皮憑呢張相..呃到好多親戚返黎
sanny0066 2011-12-8 01:52:01 PM
yingxbb 發表於 2011-12-8 11:52 AM
我隻啤啤同MANMAN都係I LOVE RABBIT買架....^_^~~
我都係忍受唔住..太可愛...~

想當年..我第一隻兔都係因為忍唔住太可愛而買.可惜最後都係逃唔過......

快速發帖