兔兔黎左第二日, 但係佢完全唔驚人, 又比抱, 又比反轉
雖然咁乖應該開心, 下星期一先body check, 但係會唔會唔正常嫁?

sanny0066 2011-12-7 09:18:37 PM
請問你隻兔係領養的?還是從petshop買的?
sharonlai 2011-12-7 09:24:01 PM
係pet shop買的, 係隻獅子女
sanny0066 2011-12-7 09:30:21 PM
petshop買要特別小心
但比抱又比反 應該係關仲係bb既關係仲可以任你魚肉^_^
sharonlai 2011-12-7 09:35:06 PM
佢叫Dor Dor, 同埋我發現佢岩岩黎到之後無耐,
就好快好似好安心咁, 會一野冼低趴左係度
正唔正常架?
花芝媽 2011-12-7 09:44:15 PM

BB 係最任人魚肉     你要好好保持  多D抱佢同幫佢按摩 ..

唔係既話到大個好難會比你咁玩法=   =

睇相真係好細隻..   有冇2個月.....            影多D相上黎丫嘛XD
sanny0066 2011-12-7 09:47:27 PM
sharonlai 發表於 2011-12-7 09:35 PM
正唔正常架? {:3_7 ...

正常的 照你所講 呢個動作叫做中槍 係代表安心的表現
sanny0066 2011-12-7 09:48:26 PM
快啲影多啲相放上黎sanny叔叔睇下啦^_^
vienna84 2011-12-7 09:50:10 PM 來自手機
sharonlai 發表於 2011-12-7 09:35 PM
正唔正常架? {:3_7 ...

正常架,我岩岩係pet shop買番黎距都係傻下傻下,好靜,任得我搞,而家....百嚴到不得了!!by the way我既心肝寶貝都叫多多^_^
sanny0066 2011-12-7 09:54:30 PM
vienna84 發表於 2011-12-7 09:50 PM
正常架,我岩岩係pet shop買番黎距都係傻下傻下,好靜,任得我搞,而家....百嚴到不得了!!by the way我 ...

咁你隻多多係邊間petshop買的呢?
vienna84 2011-12-7 10:31:04 PM 來自手機
寵物便利><
sanny0066 2011-12-7 10:35:35 PM
vienna84 發表於 2011-12-7 10:31 PM
寵物便利>

我第一隻兔都係金魚街寵物便利買的
sharonlai 2011-12-7 11:22:19 PM

其實我都唔太肯定Dor Dor幾多個月大, 我自己就估2個半月倒
另外, Dor Dor 唔洗教佢去廁所都識大部分係廁所度poo同尿尿
同埋會係廁所邊邊一個位尿尿~
Dor Dor食好多野同飲好多水, 多屎多尿
不過唔知係咪BB既關係, Dor Dor唔太熱衷出黎玩, 不過就會好LUM咁比我摸頭仔同身
花芝媽 2011-12-7 11:31:45 PM
sharonlai 發表於 2011-12-7 11:22 PM
其實我都唔太肯定Dor Dor幾多個月大, 我自己就估2個半月倒
另外, Dor Dor 唔洗教佢去廁所都識大部 ...

再過幾日  開始中意出黎玩   周圍探險
sharonlai 2011-12-7 11:44:55 PM
我宜家好想快D到BODY CHECK個日呀
Dor Dor係I love Rabbit度買既, 我連續三日去睇佢, 最終都接左佢返屋企

快速發帖