1P 幣
明天要帶兔兔去身體檢查,外出時雖要帶什麼!
因為我不知道
wesky 2011-12-9 06:40:13 PM 來自手機
1. 兔袋加尿墊
2. 於尿墊上鋪一層乾草,可以減輕路途時的壓力3.  帶$$$$
4. 唔駛帶水樽,唔會飲
MIA 2011-12-9 10:39:19 PM

但在外面時間較長,我驚帶咁少野唔夠!
MIA 2011-12-9 10:53:06 PM
呢排天氣咁凍,但我驚兔兔緊張而發熱,咁洗唔洗放冰包係袋到呢?
wesky 2011-12-9 11:18:36 PM 來自手機
最近十幾度,唔駛冰種啦
MIA 2011-12-9 11:42:30 PM
哦哦!Thx
sanny0066 2011-12-10 12:46:48 AM
MIA 發表於 2011-12-9 10:53 PM
呢排天氣咁凍,但我驚兔兔緊張而發熱,咁洗唔洗放冰包係袋到呢?

兔袋咁細..天氣咁凍..仲放冰種會變成了虐畜
sanny0066 2011-12-10 12:47:24 AM
我都book了星期日帶2隻兔兔去診所滴蝨水喔..你去邊間診所呀
MIA 2011-12-10 04:12:14 AM
sanny0066 發表於 2011-12-10 12:47 AM
我都book了星期日帶2隻兔兔去診所滴蝨水喔..你去邊間診所呀

本身係book九龍動物診所,不過姑娘話星期六冇位,最快都要星期一先有位,,
所以book佐紅磡獸醫診所...
chillimilk 2011-12-10 04:16:45 AM
sanny0066 發表於 2011-12-10 12:47 AM

你諗住帶be yond去郊遊ar?
MIA 2011-12-10 04:43:56 AM 來自手機
岩岩兔兔發現佐我將袋糧放佐係木梳化上面,佢竟然跳上木梳化但失足,個頭撞佐落木邊,(砰)一聲達佐落地下!嚇得我...好擔心佢有事,不過見佢行得走得食得,我諗應該5會有事掛...
jinjin 2011-12-10 04:26:52 PM

Sanny你係咪去睇Dr Ma?
我都係星期日去喎~
jinjin 2011-12-10 04:28:59 PM
MIA 發表於 2011-12-10 04:43 AM
岩岩兔兔發現佐我將袋糧放佐係木梳化上面,佢竟然跳上木梳化但失足,個頭撞佐落木邊,(砰)一聲達佐落地下 ...

留意下佢有無異常,body check時話埋俾Dr知,叫佢睇埋啦~
sanny0066 2011-12-10 10:09:14 PM
MIA 發表於 2011-12-10 04:43 AM
岩岩兔兔發現佐我將袋糧放佐係木梳化上面,佢竟然跳上木梳化但失足,個頭撞佐落木邊,(砰)一聲達佐落地下 ...

冇事既...有次BeBe成隻由電腦枱側身跌落地都冇事仲生猛過以前
sanny0066 2011-12-10 10:09:35 PM
jinjin 發表於 2011-12-10 04:26 PM
Sanny你係咪去睇Dr Ma?
我都係星期日去喎~

我book了16:45 有幸見到你嗎

快速發帖