骨移位...

vienna84 發表於 2011-12-11 12:12|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
唉,今朝帶多睇dr.ma,發現骨移位,而家留左多多打鎮靜針,下午先接番距...
Kayi 2011-12-11 01:15:32 PM
我之前兔兔都試過一次,仲成舊骨差左出黎. 不過個時BETTY話佢自己會好. 正係幫佢查藥水同食抗生素呢D就OK. 好彩我家兔兔好堅強,未睇醫生前佢都照食照玩,當無事發生過咁.因為無得做手術個D,所以舊骨永遠都係咁,同其他兔兔唔同.. 不過唔影響佢日常生活就OK啦!!~
我諗你兔兔都好叻,好快無
wesky 2011-12-11 01:44:12 PM
希望無事啦
sanny0066 2011-12-11 01:49:36 PM
冇事既..我晏D都帶2條囡去睇馬Sir啦...希望全部都係好消息啦
vienna84 2011-12-11 02:40:45 PM 來自手機
Kayi 發表於 2011-12-11 01:15 PM
我之前兔兔都試過一次,仲成舊骨差左出黎. 不過個時BETTY話佢自己會好. 正係幫佢查藥水同食抗生素呢D就OK.  ...

距直頭有事都照企,照跳,照大食><距波羅蓋移位丫,睇下點啦....睇黎要做手術...
vienna84 2011-12-11 02:41:07 PM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-11 01:49 PM
冇事既..我晏D都帶2條囡去睇馬Sir啦...希望全部都係好消息啦 ...

Yeah!!!好消息!!!
chillimilk 2011-12-11 02:48:35 PM
咁 dr ma有冇話遲d要做特別既按摸ar?
祝兔兔get well vy soon la!!
chillimilk 2011-12-11 02:51:18 PM
sanny0066 發表於 2011-12-11 01:49 PM
冇事既..我晏D都帶2條囡去睇馬Sir啦...希望全部都係好消息啦 ...

一定全部係好消息 支持yond支持yond
sanny0066 2011-12-11 07:12:40 PM
vienna84 發表於 2011-12-11 02:40 PM
距直頭有事都照企,照跳,照大食>

你隻兔兔係咪叫DorDor???
其實只要兔兔食得柯得...做主人既應該放心
sanny0066 2011-12-11 07:13:05 PM
vienna84 發表於 2011-12-11 02:41 PM
Yeah!!!好消息!!!

好消息係...配了新骨粉 同 打了吊骨針...希望有幫助
vienna84 2011-12-11 07:34:33 PM
sanny0066 發表於 2011-12-11 07:12 PM
你隻兔兔係咪叫DorDor???
其實只要兔兔食得柯得...做主人既應該放心

係丫><  dr.ma 有提起我隻小朋友?
我聽日打去睇下book 唔book 到andrew, 唔知幾$ 呢....= =
dr ma 話上個月都有隻兔兔同多多一樣,我諗應該係波波啦><
vienna84 2011-12-11 07:35:20 PM
sanny0066 發表於 2011-12-11 07:13 PM
好消息係...配了新骨粉 同 打了吊骨針...希望有幫助

係?!!骨粉係咩黎架? 吊骨針又係咩黎架???
sanny0066 2011-12-11 07:38:34 PM
vienna84 發表於 2011-12-11 07:34 PM
係丫><  dr.ma 有提起我隻小朋友?
我聽日打去睇下book 唔book 到andrew, 唔知幾$ 呢....= =
dr ma 話上 ...

佢轉介左你去睇Dr.Andrew???邊間診所嫁
有提起你..仲俾左你隻兔兔既相我睇..好明顯左腳既骨頭突左出黎我見到都有點心痛喔
sanny0066 2011-12-11 07:39:29 PM
vienna84 發表於 2011-12-11 07:35 PM
係?!!骨粉係咩黎架? 吊骨針又係咩黎架???

骨粉即係好似草粉咁...開水變成糊狀日日都俾Yond食..吊骨針係一個療程咁做...要keep住做幾個月...呢2隻藥對於Yond會有增友活躍能力既作用
vienna84 2011-12-11 09:43:17 PM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-11 07:38 PM
佢轉介左你去睇Dr.Andrew???邊間診所嫁
有提起你..仲俾左你隻兔兔既相我睇..好明顯左腳既骨頭突 ...

距話係紅勘,我上網seach就係話呢個係骨科啦,dr ma仲問我接唔接受到事實....

快速發帖