我家呀兔用緊環保紙棉, 差唔多用曬~ 但我覺得佢唔夠吸味- -
諗緊用紙砂定尿片好?
sanny0066 2011-12-16 03:56:48 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-16 03:49 PM
兔糧遮眼呀!

兔糧仲會遮蓋晒所有兔兔既感官好厲害既偷兔武器
chuk 2011-12-16 06:02:25 PM
sanny0066 發表於 2011-12-16 11:17 AM
咁吸唔晒...咪好似紙粒咁有好大陣尿味

次次倒都禁氣
chuk 2011-12-16 06:04:34 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-16 11:23 AM
CAREFRESH 係咪要擺好多先夠吸??????

係佢去得多GE位會擺多D..佢VV係去死廁所一個角~ 都唔知好定唔好=P
sanny0066 2011-12-17 09:45:54 PM
chuk 發表於 2011-12-16 06:04 PM
係佢去得多GE位會擺多D..佢VV係去死廁所一個角~ 都唔知好定唔好=P

好事我隻BeBe都係去死一個角既兔兔..所以木粒只放一個角 每日換一次廁所就OK
sanny0066 2011-12-17 09:46:17 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-17 01:53 PM
奶茶好一時時有時淨係係死角位... 有時又會2個角位... 我都唔知佢想點/____\
但其實carefresh 好似擺係 ...

我見3樓minizoo都係用carefresh放籠底
JOE198732 2011-12-19 12:32:02 AM
請問邊隻好用!!
我吾知邊隻
sanny0066 2011-12-19 12:39:26 AM
JOE198732 發表於 2011-12-19 12:32 AM
請問邊隻好用!!
我吾知邊隻

我用緊Equine Fresh木粒..幾好..但木味比較重
JOE198732 2011-12-19 01:17:05 AM 來自手機
咩包裝樣
JOE198732 2011-12-19 01:41:20 AM 來自手機
本粒吾係對他們有害咩
chillimilk 2011-12-19 02:05:18 AM
sanny0066 發表於 2011-12-17 09:46 PM
我見3樓minizoo都係用carefresh放籠底

乜佢地吾係用尿片咩
chillimilk 2011-12-19 02:12:17 AM 來自手機
Twhtracy 發表於 2011-12-17 01:53 PM
奶茶好一時時有時淨係係死角位... 有時又會2個角位... 我都唔知佢想點/____\
但其實carefresh 好似擺係 ...

柯邊個角都好la 都係係厠所到ya
我果2隻......

我連廁所都係放carefresh 因之前放其他太大陣味 攪到cover晒vv味
曳b完全吾旘去厠所 直至放carefresh 佢就識去好多
但新兔兔就......
sanny0066 2011-12-19 11:41:54 AM
chillimilk 發表於 2011-12-19 02:12 AM
柯邊個角都好la 都係係厠所到ya
我果2隻......

慢慢教...急唔黎..你試下用草碎放係廁所上面...呢個方法可能work
sanny0066 2011-12-19 11:52:47 AM
chillimilk 發表於 2011-12-19 02:05 AM
乜佢地吾係用尿片咩

有D兔兔用尿片..有D兔兔佢用carefresh
sanny0066 2011-12-19 11:53:08 AM
JOE198732 發表於 2011-12-19 01:41 AM
本粒吾係對他們有害咩

有咩害呢其實
小黑與我 2011-12-19 01:10:29 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 11:52 AM
有D兔兔用尿片..有D兔兔佢用carefresh

我早兩日都買左尿片俾小黑用, 真係幾好喎, 換嗰陣好方便

快速發帖