我家呀兔用緊環保紙棉, 差唔多用曬~ 但我覺得佢唔夠吸味- -
諗緊用紙砂定尿片好?
chillimilk 2011-12-15 03:27:00 PM
sanny0066 發表於 2011-12-15 12:19 PM
未用過..唔知好唔好做乜一次訂100L咁多

要夠$400至送貨ar
不過今朝加單要埋momi 2nd cut
over晒送貨minimum
lukyee86111 2011-12-15 03:50:38 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:23 PM
白雪雪個隻 因我中意白色 heheeee
我琴日剛剛... 行完兔仔街 當一上番車時 收到屋企電話 話冇晒carefresh ...

白色個隻應該叫 ultra
係比orginial 吸水d ...

但係佢漂白過
我都買過一次比程程, 佢唔中2 , 因為白色比orginial 散 ... 佢仲成日掘晒出來
chillimilk 2011-12-15 03:57:18 PM 來自手機
lukyee86111 發表於 2011-12-15 03:50 PM
白色個隻應該叫 ultra
係比orginial 吸水d ...

段估白色果隻都好過colorful果隻掛...
lukyee86111 2011-12-15 04:45:11 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:57 PM
段估白色果隻都好過colorful果隻掛...

yes, i think so
sanny0066 2011-12-15 05:21:16 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-15 12:27 PM
我程程用左1年多 carefresh 啦 !!!!!!!!
真的不錯架

係咪放係廁所用??定係就咁放係籠底??
sanny0066 2011-12-15 05:23:00 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:23 PM
白雪雪個隻 因我中意白色 heheeee
我琴日剛剛... 行完兔仔街 當一上番車時 收到屋企電話 話冇晒carefresh ...

夜晚8點幾遇到新兔兔...此話何解
sanny0066 2011-12-15 05:24:26 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:27 PM
要夠$400至送貨ar
over晒送貨minimum  ...

2nd momi你要22磅都398啦
lukyee86111 2011-12-15 07:13:01 PM
sanny0066 發表於 2011-12-15 05:21 PM
係咪放係廁所用??定係就咁放係籠底??

only put in the toilet
all_loving_it 2011-12-15 07:34:33 PM
我用過紙砂, 木粒同Oxbow強力吸水麥草粒, 在各方面都係Oxbow麥草粒最好, 對不用便盆的小寵更合適, 因為是用天然麥草制做, 即使食用了, 亦可以安全排出體外, 不會對腸胃有任何負擔, 而且塵埃是多種墊料中最少, 有呼吸道問題的小寵更為合適, 價格亦不貴 ($115/20Lbs) , Station R有出售, 有興趣可以看一下 :

http://www.@@@/index/rabbit.htm

Oxbow墊材 - 草粒.JPG Oxbow墊材 - 草粒_2.JPG
nixie 2011-12-15 07:38:57 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:27 PM
要夠$400至送貨ar
over晒送貨minimum  ...

@@   要400先送咁貴   你係邊間訂
chuk 2011-12-15 09:34:25 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:05 AM
請問carefresh好吾好呢??
吾好就大件事 因訂左2包50L 明天送貨

我係用緊carefresh, 白色的, 之前好用D- -而加唔知轉左新版定點, 唔係太吸...所以我想轉木柆=D
chillimilk 2011-12-15 10:57:14 PM
nixie 發表於 2011-12-15 07:38 PM
@@   要400先送咁貴   你係邊間訂

咪就係 r lor! 因送香港區 所以once a week n 400至送貨
chillimilk 2011-12-15 11:02:06 PM
chuk 發表於 2011-12-15 09:34 PM
我係用緊carefresh, 白色的, 之前好用D- -而加唔知轉左新版定點, 唔係太吸...所以我想轉木柆=D  ...

係ar? 我都吾知wor 只養左兔兔一個月咋 都吾知邊種最好...
由於我個籠係平底 所以用carefresh好似林d 吾會"肯"親佢腳仔lor...
chillimilk 2011-12-15 11:32:57 PM
sanny0066 發表於 2011-12-15 05:23 PM
夜晚8點幾遇到新兔兔...此話何解

8點幾係香港區既pet shop遇到新兔兔
chillimilk 2011-12-15 11:36:09 PM
sanny0066 發表於 2011-12-15 05:24 PM
2nd momi你要22磅都398啦

兩隻都係bb 所以只買5.5lbs 都嚴多得濟ar

快速發帖