我家呀兔用緊環保紙棉, 差唔多用曬~ 但我覺得佢唔夠吸味- -
諗緊用紙砂定尿片好?
chuk 2011-12-14 06:25:19 PM
yingxbb 發表於 2011-12-14 06:08 PM
肉鬆= =...形容得幾好............-,-"
我用埋呢包紙粒下次試下用木粒先...^_^"
...

我都用埋呢包試下木柆先=D
花芝媽 2011-12-14 06:28:03 PM
兔協F字頭木粒真係幾好用   佢濕左散左都唔癡手 ..   同埋可以沖落WC      
但佢陣木味真係好勁   第1次索左一大啖         吸味無得彈
chuk 2011-12-14 06:29:59 PM
我都驚木柆濕左會一PAT PAT
貓仔兔 2011-12-14 06:41:52 PM
chuk 發表於 2011-12-14 06:29 PM

係啦!會唁會架?有無兔友可以POST相黎睇下呢?
sanny0066 2011-12-14 08:49:22 PM
hh0 發表於 2011-12-14 06:08 PM
木粒好過紙粒. sanny最清楚了
佢就係之前用過紙粒, 依家轉用木粒.....似乎對木粒既評價唔錯 ...

因為起碼無左尿味 得陣木味
sanny0066 2011-12-14 08:52:25 PM
chuk 發表於 2011-12-14 06:00 PM
木粒GE話有冇話邊隻牌子好D呢=D

我用緊Equine Fresh 雖然木味好強烈 但真係好吸水
sanny0066 2011-12-14 08:53:16 PM
chuk 發表於 2011-12-14 06:29 PM

你幻想下豬肉鬆係咩樣就ok
sanny0066 2011-12-14 08:54:00 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-14 06:41 PM
係啦!會唁會架?有無兔友可以POST相黎睇下呢?

聽晚影俾你地睇下 如果我記得^_^
sanny0066 2011-12-14 08:55:05 PM
花芝媽 發表於 2011-12-14 06:28 PM
兔協F字頭木粒真係幾好用   佢濕左散左都唔癡手 ..   同埋可以沖落WC      
但佢陣木味真係好勁   第1次索 ...

你做咩*中*個頭情埋去做傻事=0=
chillimilk 2011-12-15 03:05:24 AM
請問carefresh好吾好呢??
吾好就大件事 因訂左2包50L 明天送貨
sanny0066 2011-12-15 12:18:50 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-15 12:02 PM
我初初用紙粒 後尾買左plospan木粒 姨隻又唔係話真係咁大木味

我個人都認為木粒吸水粒味都好d 紙粒吸唔晒 ...

我而家淨係手"拿"2楂木粒..已經夠一日用量...我每日換1次廁所
sanny0066 2011-12-15 12:19:13 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:05 AM

未用過..唔知好唔好做乜一次訂100L咁多
lukyee86111 2011-12-15 12:25:40 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 03:05 AM

y u order so much
carefresh 都分好多種 !! 你order邊種??

我程程係用carefresh orginial ...
每次買30L
一個月去MK買兩次
順便出去睇下兔仔
lukyee86111 2011-12-15 12:27:01 PM
sanny0066 發表於 2011-12-15 12:19 PM
未用過..唔知好唔好做乜一次訂100L咁多

我程程用左1年多 carefresh 啦 !!!!!!!!
真的不錯架
chillimilk 2011-12-15 03:23:16 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-15 12:25 PM
y u order so much
carefresh 都分好多種 !! 你order邊種??

白雪雪個隻 因我中意白色 heheeee
我琴日剛剛... 行完兔仔街 當一上番車時 收到屋企電話 話冇晒carefresh!!
但我諗仲可以頂多幾日掛 所以冇理道

點知夜晩8點幾遇到新兔兔 之後諗住近家果區有得賣 點知...
當時9點又特然醒起 香港區送貨係星期四
但兔協已close 咪即上網搵其他可送貨電話place order lor 要$400至送貨

快速發帖