我家呀兔用緊環保紙棉, 差唔多用曬~ 但我覺得佢唔夠吸味- -
諗緊用紙砂定尿片好?
chillimilk 2011-12-15 11:37:57 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-15 07:13 PM
only put in the toilet

e家籠底廁所都用佢
nixie 2011-12-15 11:47:25 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 10:57 PM
咪就係 r lor! 因送香港區 所以once a week n 400至送貨

不過自己拎 都係拎餐死-_-
寧願買多d要送貨
chillimilk 2011-12-16 12:11:24 AM
nixie 發表於 2011-12-15 11:47 PM
不過自己拎 都係拎餐死-_-
寧願買多d要送貨

sanny0066 2011-12-16 10:17:26 AM
chillimilk 發表於 2011-12-15 11:32 PM
8點幾係香港區既pet shop遇到新兔兔

又一個一見鍾情既例子
sanny0066 2011-12-16 10:18:20 AM
chillimilk 發表於 2011-12-15 11:36 PM
兩隻都係bb 所以只買5.5lbs 都嚴多得濟ar

我試過最多一次買3包5.5磅   食了一個月都唔夠
sanny0066 2011-12-16 10:21:00 AM
chillimilk 發表於 2011-12-15 10:57 PM
咪就係 r lor! 因送香港區 所以once a week n 400至送貨

香港區唔係話cwb有間樓上舖既咩...即係有幾隻巨兔個間...你去個道訂唔會方便D咩
chuk 2011-12-16 10:39:36 AM

-口-我都係香港島..等我仲諗住去R訂添..
chuk 2011-12-16 10:42:43 AM
chillimilk 發表於 2011-12-15 11:02 PM
係ar? 我都吾知wor 只養左兔兔一個月咋 都吾知邊種最好...
由於我個籠係平底 所以用carefresh好 ...

喔.!!咁籠底平均D好D..因我係放廁所, 有時VV多會有D水浸
sanny0066 2011-12-16 10:43:29 AM
chuk 發表於 2011-12-16 10:39 AM
-口-我都係香港島..等我仲諗住去R訂添..

其實預1個星期前就訂一次..都唔成問題呀
sanny0066 2011-12-16 10:44:01 AM
chuk 發表於 2011-12-16 10:42 AM
喔.!!咁籠底平均D好D..因我係放廁所, 有時VV多會有D水浸

carefresh會唔會發漲???有冇香味
chuk 2011-12-16 11:11:39 AM
sanny0066 發表於 2011-12-16 10:44 AM
carefresh會唔會發漲???有冇香味

佢唔會發漲- -UM..有D似好碎濕左GE豬肉鬆咁=P 冇香味的~ 聽SALES姐姐講,original 係普通吸, 白色會吸水吸味D, 彩色係D色唔同- -
sanny0066 2011-12-16 11:17:15 AM
chuk 發表於 2011-12-16 11:11 AM
佢唔會發漲- -UM..有D似好碎濕左GE豬肉鬆咁=P 冇香味的~ 聽SALES姐姐講,original 係普通吸, 白色會吸水吸 ...

咁吸唔晒...咪好似紙粒咁有好大陣尿味
chillimilk 2011-12-16 12:10:29 PM
sanny0066 發表於 2011-12-16 10:17 AM
又一個一見鍾情既例子

haha 開頭係另外一隻吸引我先ge 但都冇諗過一定買 因等緊迷你種
但當試抱e家隻新兔兔時 佢爹到我暈..... 又冇爭扎又可bb抱 頭仔雷係我手到好爹好爹咁
之後係都吾肯入番籠 咁咪帶左佢回家lor...
chillimilk 2011-12-16 12:12:38 PM
sanny0066 發表於 2011-12-16 10:18 AM
我試過最多一次買3包5.5磅   食了一個月都唔夠

我有幾種不同牌子既草都有排食
chillimilk 2011-12-16 12:13:25 PM
sanny0066 發表於 2011-12-16 10:21 AM
香港區唔係話cwb有間樓上舖既咩...即係有幾隻巨兔個間...你去個道訂唔會方便D咩 ...

我吾多like個sales姐姐ya ma...

快速發帖