1P 幣
今晩有位新兔兔到家 開頭擔心佢地冇咁快夾到 點知幸運地3數分鐘已經好frd after an hour 佢地互lam眼睛n耳仔 then曳b開始 un 新兔兔 我地當然即時阻止 但阻吾得幾多次....
因4個鐘內 曳b un了10數次... 連一齊食緊草都要un....

曳b到我家足一個月 佢e家大約兩個半至3個月大左右(男仔)
新兔兔今晩第一日到我家 佢大約一個半至兩個月左右(男仔)
須然佢兩個frd到不得了 但曳b un 得太厲害 後un 橫un 連頭都un!!!!!
仲好大力咬住新兔兔黎un 新兔兔太痛想閃避 但曳b咬住吾放....
經我地又打pat又閙 至肯放口... 但有時stop左曳b 新兔兔又特登走埋去痴住佢 sigh... my goodness!

請問:
1)男兔兔un男兔兔正常嗎?
2)兩個半至3個月仍是bb兔 點解識un 呢? 正常嗎? 還是他吾止3個月大呢?
3)曳b已識un兔兔 佢會否提早識pun 尿呢? if so, 怎麼辧?
4)佢地e家share籠 痴埋一齊瞓 要否分籠被開un un呢?(但新兔兔已經好relax咁合埋眼睛瞓覺)
thx much for any advice....

花芝媽 2011-12-15 04:06:50 AM

唉   講起UN我本想都打算開POST ..

花生又UN芝麻       今日仲睇住UN個頭     仲要大聲喂佢 佢都係到UN  .. 跟住比我鬧到飛天

依幾日比我鬧到佢死死下          都仲要想UN 同 想擔走芝麻屎忽D毛  
但佢地又要癡埋一齊訓...   好恩愛

我打算搵D野玩  引開佢想UN人既諗法-   -   
同埋試下唔鬧佢  .. 靜靜地NO佢      一UN就NONO  同埋抱佢上身幾分鐘..  等佢合道唔可以
仲要面對面望住佢隻眼講  ((但佢死都要正面望我

女仔UN女仔都會 ... 同埋UN人  有機會係分地位  /   發情  
好明顯我對女唔係發情...係分邊個做大佬  ..     不過佢平時都大哂嫁啦  唔通呷醋(??)
無得避 ..  但希望佢唔好咁用力咬佢D毛= =  
kwan104kwan 2011-12-15 07:14:13 AM
花芝媽 發表於 2011-12-15 04:06 AM

花生又UN芝麻       今日仲睇住UN個頭     仲要大聲喂佢 佢都 ...

好緊張呀!我將要夾兔!

我無知咁問一句:什麼狀態叫 "UN"?   震?

我唔識呀!
wesky 2011-12-15 08:44:47 AM
一發情就會un,
男女都要絕左育先可以一齊住,否則有可能流血
sanny0066 2011-12-15 09:59:50 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-15 07:14 AM
好緊張呀!我將要夾兔!

un應該即係chok
sanny0066 2011-12-15 10:01:26 AM
真係登你開心...咁快2隻兔兔已經夾到...尋日Be又想咬Yond..好彩及時抱起Yond妹
chillimilk 2011-12-15 12:18:12 PM
花芝媽 發表於 2011-12-15 04:06 AM

花生又UN芝麻       今日仲睇住UN個頭     仲要大聲喂佢 佢都 ...

今朝佢地一齊食野 一齊頭仔挨頭仔痴住瞓 一齊vv 晒係籠地下
frd到估佢吾到...

佔地盤 咁即係男un 男都正常嗎?真係un 得好玉孫ga... 成隻色兔咁 但佢只係bb 咋
chillimilk 2011-12-15 12:20:01 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-15 07:14 AM
好緊張呀!我將要夾兔!

一隻ride on一隻 patpat狂"玉"咁lor
肥墨魚 2011-12-15 12:21:26 PM 來自手機
chillimilk 2011-12-15 12:24:06 PM
sanny0066 發表於 2011-12-15 10:01 AM
真係登你開心...咁快2隻兔兔已經夾到...尋日Be又想咬Yond..好彩及時抱起Yond妹 ...

thx!
係就係好開心 不過有好多疑問lor... 又怕佢會因此而pun 尿 等等.....

有冇高人可以指點呢!!! 心好急.....
chillimilk 2011-12-15 12:27:35 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-15 12:21 PM
請問:
1)男兔兔un男兔兔正常嗎?正常
2)兩個半至3個月仍是bb兔 點解識un 呢? 正常嗎? 還是他吾止3個月大 ...

wa! thx much 高人!!! 實請皮皮食草草

call兔爸相量下先
sanny0066 2011-12-15 12:28:20 PM
chillimilk 發表於 2011-12-15 12:18 PM
今朝佢地一齊食野 一齊頭仔挨頭仔痴住瞓 一齊vv 晒係籠地下
frd到估佢吾到...

咁細年紀已經咁咸濕..真係俾10個讚佢
nixie 2011-12-15 02:45:06 PM
1)男兔兔un男兔兔正常嗎?  我兩隻男兔都由朝un到晚
2)兩個半至3個月仍是bb兔 點解識un 呢? 正常嗎? 還是他吾止3個月大呢? 我隻兔兔都係差唔多年紀開始un

4)佢地e家share籠 痴埋一齊瞓 要否分籠被開un un呢?我自己就覺得分開佢地 佢地會好悶 始終都係得1個伴
wesky 2011-12-15 03:10:48 PM 來自手機
nixie 發表於 2011-12-15 02:45 PM
1)男兔兔un男兔兔正常嗎?  我兩隻男兔都由朝un到晚
2)兩個半至3個月仍是bb兔 點解識un 呢? 正常嗎? 還 ...

無論男女,發情就會un!
見到佢地成日un果啲,唔該儘快買多個籠分開佢地!
輕則咬毛,重則流血,成世都夾唔返
你想佢地分開幾個月,之後一齊住八年十載,抑或一齊住幾個月,之後成世分開?
先分籠,後絕育,等兩隻都絕晒之後先再夾返
唔好等流血先做野!
chillimilk 2011-12-15 03:31:59 PM
wesky 發表於 2011-12-15 03:10 PM
無論男女,發情就會un!
見到佢地成日un果啲,唔該儘快買多個籠分開佢地!
輕則咬毛,重則流血,成世都夾 ...

u mean they wont un each other after desex?

快速發帖