我叫 puffy, mommy有時叫我做 乖b! 因為我乖過哥哥好多ga!!
我剛到mommy家兩天 哥哥早我一個月零一日到!
其實我係男仔黎ga 不過mommy成日當我係女仔 因我好爹爹ga~~

剛到mommy家的第一個晚上

mommy好中意我地d 鼻仔 n 咀仔ga

我 n 哥哥的合照

sanny0066 2011-12-16 05:57:29 PM
第一張個樣懵到....又懵又可愛睇黎你對兔兔個鼻同咀係有特別癖好
nixie 2011-12-16 06:07:40 PM
個樣真係幾懵xd  但勁可愛  白雪雪好靚
nixie 2011-12-16 06:08:17 PM
間屋好似好大咁 養埋我丫唔該
chillimilk 2011-12-16 06:10:29 PM
nixie 發表於 2011-12-16 06:08 PM
間屋好似好大咁 養埋我丫唔該

我可以幫你養埋暴龍n 比卡超ga heheeeee
pillow.ma 2011-12-16 06:11:09 PM
佢D毛好鬆呀!!!!!!!!
i love you!!!!!!!!!
chillimilk 2011-12-16 06:13:13 PM
nixie 發表於 2011-12-16 06:07 PM
個樣真係幾懵xd  但勁可愛  白雪雪好靚

佢真係好好好白靜ga 又私文... (咬膠墊除外!!)
所以成日當左佢係公主仔!!
chillimilk 2011-12-16 06:15:18 PM
sanny0066 發表於 2011-12-16 05:57 PM
第一張個樣懵到....又懵又可愛睇黎你對兔兔個鼻同咀係有特別癖好 ...

佢地d 鼻仔咀仔 真係好sweet ga...
chillimilk 2011-12-16 06:24:51 PM
pillow.ma 發表於 2011-12-16 06:11 PM
佢D毛好鬆呀!!!!!!!!
i love you!!!!!!!!!

乖b : 我e家就好鬆 但等日大個左就吾知na... i luv 枕頭22222!!!!!!
nixie 2011-12-16 07:42:04 PM
chillimilk 發表於 2011-12-16 06:13 PM
佢真係好好好白靜ga 又私文... (咬膠墊除外!!)
所以成日當左佢係公主仔!!  ...

暴龍細個我都以為佢係女  佢細個對眼好靚... d眼睫毛  好似d女仔搽左睫毛液咁

nixie 2011-12-16 07:43:05 PM
chillimilk 發表於 2011-12-16 06:15 PM
佢地d 鼻仔咀仔 真係好sweet ga...

我成日去pet shop都好中意睇d兔兔食草個陣  個鼻仔咀仔一齊郁 好好笑
Wandywan 2011-12-16 07:56:10 PM
你隻puffy very cute .Ilike it so much.係邊度買嫁?依家幾大?我都想買一隻好似puffy咁可愛既兔兔,黎陪Coffee.
Alan7617 2011-12-16 08:32:38 PM
我未買波波同長毛之前,同女朋友經過葵芳q pet , 見到同你衣家隻白色賓尼兔,我女朋友第一次見到己經好鐘意呢隻兔仔,想抱佢反屋企,但最後都比我阻止咗......
小黑與我 2011-12-16 08:44:17 PM
好得意呀~~ 好多毛
我都覺得兔兔個咀好得意
Wandywan 2011-12-16 09:24:08 PM
Alan7617 發表於 2011-12-16 08:32 PM
我未買波波同長毛之前,同女朋友經過葵芳q pet , 見到同你衣家隻白色賓尼兔,我女朋友第一次見到己經好鐘意 ...

點解呀?

快速發帖