1P 幣
買嗰時SALES姐姐話大定只有2-3磅,但係我見係Q-PET有隻白色類以貓貓兔都好大隻吓....到底貓貓兔大定有幾大隻呢?

其實...我好鍾意好鍾意大隻兔!如果佢有10磅就好喇...
衰仔(00) 2011-12-19 03:43:16 PM
我尋日都係荃灣8號兔見到有隻有小型狗甘大隻既貓貓兔
貓仔兔 2011-12-19 03:51:33 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-19 03:43 PM
我尋日都係荃灣8號兔見到有隻有小型狗甘大隻既貓貓兔

咁大隻, 等我搵日探吓佢先!哈哈...我嗰隻而家5個月已經有身長14吋...我好想佢係大種貓貓兔!...會唔會係佢地由安哥拉兔混種所以咁呢?
sanny0066 2011-12-19 03:55:22 PM
好多兔兔而家都係混種溝出黎....如果貓貓兔+賓尼兔..我諗身型同樣貌都相當唔錯
jinjin 2011-12-19 03:56:11 PM

10 lbs  我唸你要養 I love兔兔果隻肥仔至得啦,香港好少兔兔有咁大隻,就算大bunny都係2.3kg左右。

要再大既就要安哥拉兔啦~
http://hk.88db.com/hk/Knowledge/Knowledge_Detail.page?kid=21891

英種長毛兔
學名: English Angora( 英種長毛兔)
香港名稱: 安哥拉
類型及體重:屬 毛兔來,也可當作 寵物兔,標準體重為 5-7.5 bl

法種長毛兔
學名: French Angora( 法種長毛兔)
類型及體重:屬 毛兔來,也可當作 寵物兔,標準體重為 7.5-10.5 bl

German Angora( 德種長毛兔)
類型及體重:屬 毛兔來,也可當作 寵物兔,標準體重為 7-12 bl
sanny0066 2011-12-19 04:03:35 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 03:56 PM
10 lbs  我唸你要養 I love兔兔果隻肥仔至得啦,香港好少兔兔有咁大隻,就算大bunny都係2.3kg左右。

要再 ...

話是話..真係可以訂I LOVE RABBIT入面個隻肥仔既品種嫁嫁....不過你要預返$5000up左右...+超大活動空間俾佢..如果好似i love rabbit咁成日困係個箱入面..轉都轉唔到就唔好養呢D超大兔啦
chillimilk 2011-12-20 01:55:27 AM
sanny0066 發表於 2011-12-19 04:03 PM
話是話..真係可以訂I LOVE RABBIT入面個隻肥仔既品種嫁嫁....不過你要預返$5000up左右...+超大活動空間俾 ...

吾洗訂wor 有隻現醒灰色french lop係cwb i luv raxxit到ar
e家佢2個月咋 但已經好大隻na
因french lop 所以佢成年後....

一定變左隻狗狗
chillimilk 2011-12-20 01:57:49 AM
10lbs ??!! 成個bowling球咁重
sanny0066 2011-12-20 09:12:45 AM
chillimilk 發表於 2011-12-20 01:55 AM
吾洗訂wor 有隻現醒灰色french lop係cwb i luv raxxit到ar
e家佢2個月咋 但已經好大隻na
因fren ...

咁呢隻兔兔幾多錢...我星期6就去睇下...CWB I LOVE RABBIT又係邊
katy 2011-12-20 11:08:13 AM
兔爸話"i 笠 rabbit"有巨兔睇,唔知係咪holly (giant rabbit) d親戚..
>>>>

我第一次見肥仔比佢嚇親... 比佢踢一腳唔知會點
sanny0066 2011-12-20 11:43:04 AM
katy 發表於 2011-12-20 11:08 AM
兔爸話"i 笠 rabbit"有巨兔睇,唔知係咪holly (giant rabbit) d親戚..
>>>>

我覺得呢隻同MK個隻i love rabbit差好遠
katy 2011-12-20 11:52:56 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 11:43 AM
我覺得呢隻同MK個隻i love rabbit差好遠

其實我都係見過"肥仔" 一次ja... 果次佢仲要屈蛇喺個膠箱度,覺得佢好慘....
sanny0066 2011-12-20 11:57:47 AM
katy 發表於 2011-12-20 11:52 AM
其實我都係見過"肥仔" 一次ja... 果次佢仲要屈蛇喺個膠箱度,覺得佢好慘.... ...

個膠箱真係好細...好QP竹6..我去過i love rabbit 10幾次..只係見肥仔出過來2次...仲要成日唔覺意俾客人踢中
arkayhk 2011-12-20 12:05:23 PM
我屋企隻貓貓兔大定左有27-30cm
arkayhk 2011-12-20 12:06:20 PM
katy 發表於 2011-12-20 11:08 AM
>>>>

我係旺角間i love rabbit 見到隻同佢一樣咁大隻既兔,但超乖!!
成隻狗咁呀

快速發帖