上班人士,你地返工既時候有無擔心家中兔兔一個草球唔夠食?有無人會用兩個草球?
kwan104kwan 2011-12-21 12:36:37 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 12:19 AM
除左草球草架...仲有咩方法可以放草

其實…兔協係就咁放草落籠度咋!

可能呢個方法較好!
sanny0066 2011-12-21 12:37:24 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-21 12:35 AM
好彩我見佢揀晒出黎的草就取走嗜!

我唔會拎走佢揀出來既草..因為佢揀完草..扔落地下個位...根本冇可能踩到
kwan104kwan 2011-12-21 12:52:35 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 12:37 AM
我唔會拎走佢揀出來既草..因為佢揀完草..扔落地下個位...根本冇可能踩到 ...

踩唔到?我個籠實踩到ga!

除非上左去啦!
sanny0066 2011-12-21 12:59:15 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-21 12:52 AM
踩唔到?我個籠實踩到ga!

除非上左去啦!

up張相俾你睇下先....ABC上面就係佢咬斷草既地方...通常Be會係廁所上面食草..所以佢揀完草 就會直接扔落去廁所下面

kwan104kwan 2011-12-21 01:19:04 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 12:59 AM
up張相俾你睇下先....ABC上面就係佢咬斷草既地方...通常Be會係廁所上面食草..所以佢揀完草 就會直接扔落去 ...

個草球真係full of grass......
sanny0066 2011-12-21 01:19:53 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-21 01:19 AM

3分鐘前入完
sanny0066 2011-12-21 01:20:15 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-21 01:19 AM

而家入完....2點再俾A草同糧就差不多
katy 2011-12-21 09:43:52 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 11:52 PM
就係因為個D草唔岩食...兔兔先拎來做地毯唔好浪費

yes, you are right!!!!
所以洗籠果陣要帶手套,因為中間會夾雜左VV同便便
katy 2011-12-21 09:48:50 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-21 12:14 AM
好環保,好叻呀!

但唔係因為D草太硬,所以唔食咩!

一時時ga,果期D草靚,幾硬都食哂佢

佢已經舖平左d草,應該唔會um腳的 ;)
晚上加草 ::

第朝起身變左咁... ps:: 佢唔比攪佢個"傑作",會咬人
IMG-20111221-WA0001.jpg     IMG-20111221-WA0000.jpg

sanny0066 2011-12-21 09:49:47 AM
katy 發表於 2011-12-21 09:43 AM
yes, you are right!!!!
所以洗籠果陣要帶手套,因為中間會夾雜左VV同便便  ...

就算有VV同便便我都唔帶手套...洗廁所都係就咁洗
katy 2011-12-21 09:52:42 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 09:49 AM
就算有VV同便便我都唔帶手套...洗廁所都係就咁洗

我唔鍾意拎住有vv的草... 感覺好怪
如果我唔帶手套洗野,濕疹又發作嫁喇...  (唉!)
sanny0066 2011-12-21 09:56:06 AM
katy 發表於 2011-12-21 09:52 AM
我唔鍾意拎住有vv的草... 感覺好怪
如果我唔帶手套洗野,濕疹又發作嫁喇...  (唉!) ...

加油呀兔奴...雖然我唔知咩係濕疹....但為左兔兔好...兔奴有時係要辛苦D
Katy未識去VV咩
katy 2011-12-21 10:12:33 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 09:56 AM
加油呀兔奴...雖然我唔知咩係濕疹....但為左兔兔好...兔奴有時係要辛苦D
Katy未識去VV ...

AIYA... 我兔兔叫呀B丫,我先係KATY.........

我以前照顧狗狗都唔帶手套洗野,洗完又唔搽CREAM,所以皮膚抵抗力弱左。 對化學物品敏感....

好彩兔爸都會幫手洗野~

sanny0066 2011-12-21 10:15:00 AM
katy 發表於 2011-12-21 10:12 AM
AIYA... 我兔兔叫呀B丫,我先係KATY.........

我以前照顧狗狗都唔帶手套洗野,洗完又唔搽CREAM ...

叫錯名添...以後叫你阿B媽
咁你現在仲有冇養狗狗???狗同兔可以夾到嗎
katy 2011-12-21 10:20:26 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 10:15 AM
叫錯名添...以後叫你阿B媽
咁你現在仲有冇養狗狗???狗同兔可以夾到嗎 ...

而家冇LU, 都係幾年前GE事,果時係幫人照顧ja。

呀B住喺兔爸屋企~~ 而屋企得佢一個小霸王...
我扮哂野摸隻毛公仔 (賤兔),自始佢次次一見到隻賤兔就係咁咬,胡胡佢,賤兔已經咬到皮開肉綻   

快速發帖