如題,請賜教, 係JOLLY嘅...

貓仔兔 2011-12-21 03:41:26 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-20 10:51 PM
我覺得幾靚!但我無用過呢!

我就係貪佢靚
貓仔兔 2011-12-21 03:43:01 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-21 12:41 AM
傻瓜!環保無分男女ga!

你仲可以同你呀BeBe講:爸爸因為愛你,所以要環保!

亦可以同佢講,爸爸因為愛你,環保袋咁XXX都肯用,兔你感動無?
貓仔兔 2011-12-21 03:43:59 PM
katy 發表於 2011-12-21 10:40 AM
本身我都係用拉鍊袋,點知有一次帶呀兔去睇醫生,佢竟然起勢咁批個拉鍊位。 攪到個袋拉唔到……
...

佢想走佬
貓仔兔 2011-12-21 03:44:55 PM
jinjin 發表於 2011-12-21 01:27 PM
樓主借個地方post幾張相出黎一齊分享下呢個竉物籃好嗎?

我見呢個好鬼靚靚,但都唔平,細既都要$248  長36 ...

嘩,呢個都好靚,又可以放水樽,幾$呀?
jinjin 2011-12-21 04:11:56 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-21 03:44 PM
嘩,呢個都好靚,又可以放水樽,幾$呀?

$248  長36 x 寬22 x 高35(cm)

但係個水樽應該係唔包架
sanny0066 2011-12-21 04:12:34 PM
jinjin 發表於 2011-12-21 03:15 PM
淘寶大王,女人街會平得過淘寶咩?

兔袋呢架野...都係要摸上手試試個手感先一陣淘個硬到死既返黎...得不償失
sanny0066 2011-12-21 04:13:53 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-21 03:40 PM
膠籃有埋豬仔板架

通常兔袋都有板..係睇下係木板定膠板要隔住D VV同CC ma
sanny0066 2011-12-21 04:14:23 PM
jinjin 發表於 2011-12-21 04:11 PM

但係個水樽應該係唔包架

$248 我買Iris個個仲好 好似實用D
貓仔兔 2011-12-21 04:46:28 PM
jinjin 發表於 2011-12-21 04:11 PM

但係個水樽應該係唔包架

嘩...咁貴...又唔包水樽....同兔爸相量吓先!
貓仔兔 2011-12-21 04:47:21 PM
sanny0066 發表於 2011-12-21 04:13 PM
通常兔袋都有板..係睇下係木板定膠板要隔住D VV同CC ma

原來係咁, 之前嗰隻無出過街,所以唔知道...
sanny0066 2011-12-21 04:49:25 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-21 04:47 PM
原來係咁, 之前嗰隻無出過街,所以唔知道...

木板/豬仔底上最好舖埋尿片...清潔時又方便
sanny0066 2011-12-21 04:49:47 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-21 04:46 PM
嘩...咁貴...又唔包水樽....同兔爸相量吓先!

收唔收到我個短消息呢
貓仔兔 2011-12-21 04:55:20 PM
sanny0066 發表於 2011-12-21 04:49 PM
收唔收到我個短消息呢

收到喇,不過我得一隻兔,今晚同兔爸爸傾吓先!
sanny0066 2011-12-21 04:56:25 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-21 04:55 PM
收到喇,不過我得一隻兔,今晚同兔爸爸傾吓先!

等你好消息喔
katy 2011-12-21 05:22:47 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-21 03:43 PM
佢想走佬

對對!! 本身的左佢入袋,臨閂拉鍊佢跳左出黎,跟住咬條位鍊

(B: 好嬲丫!!!)

快速發帖