Dor Dor愈黎愈揀食喇,momi1st cut剩晒d莖,打死都唔食
宜家炒緊momi1st (主要),apd 1st cut,oxbow organic,同apd a草
大家唔吃momi1st cut既兔又點炒/ 邊隻?
唔想放棄momi1st cut,驚佢磨唔夠牙
sanny0066 2011-12-21 04:53:35 PM
jinjin 發表於 2011-12-21 04:49 PM
你仲有20lbs起碼用多一個月啦~

我每日只係用手拿2汁落籠內廁所...拿1汁落籠外廁所...BeBe最近飲少左水
sanny0066 2011-12-22 01:37:25 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 10:32 PM
奶爺頭先想咬abc 我唔俾... 佢可能口痕... 係到咬緊條MOMI 粗枝

終於俾你恨到啦...有冇感動到喊
sharonlai 2011-12-22 08:23:37 AM
加左momi2nd cut, dor dor一晚食左兩個草球!
唔知可以維持幾耐...
sanny0066 2011-12-22 09:04:06 AM
sharonlai 發表於 2011-12-22 08:23 AM
加左momi2nd cut, dor dor一晚食左兩個草球!
唔知可以維持幾耐...

DorDor叻叻你係咪俾全2nd?
sanny0066 2011-12-22 09:48:05 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 09:30 AM
原來只係幻覺 係因為今期oxbow 有d 超粗枝.... 奶爺都係咬緊oxbow 唔係MOMI  ...

你又被奶爺跣左鑊啦
sanny0066 2011-12-22 10:03:56 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 09:59 AM
...... 算....喇...... 佢... 肯食粗枝.. 不過堅持要oxbow 味ga lor...

叻仔...揀貴野黎食
sanny0066 2011-12-22 10:16:14 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 10:11 AM
其實oxbow 又唔係真係好貴... 係唔穩定左d je... 今期就好靚.. 好綠 支葉比例很好 奶爺食得多左 ...

今期D Momi 2nd都靚...1sr就..都係好碎
sanny0066 2011-12-22 10:20:21 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 10:17 AM
其實我地就唻要開個post 邊個買完草就上唻講係邊到邊間買左邊隻 咩quality =.=  ...

以前舊forum有...但搬左來之後就冇左了
肥墨魚 2011-12-22 10:25:10 AM 來自手機
sharonlai 2011-12-22 10:26:12 AM
sanny0066 發表於 2011-12-22 09:04 AM
DorDor叻叻你係咪俾全2nd?

唔係呀,宜家momi2nd 30%, apd1st30%, momi1st15%,其餘就oxbow organic 同apd alfalfa, 屎屎金黃好靚
sanny0066 2011-12-22 10:28:19 AM
肥墨魚 發表於 2011-12-22 10:25 AM
你咪開番個包膠帖囉

唔好啦..一陣又離晒題
sanny0066 2011-12-22 10:28:59 AM
sharonlai 發表於 2011-12-22 10:26 AM
唔係呀,宜家momi2nd 30%, apd1st30%, momi1st15%,其餘就oxbow organic 同apd alfalfa, 屎屎金黃好靚 ...

你呢個主人真係好..咁你屋企咪放左好多草
sanny0066 2011-12-22 10:34:14 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 10:29 AM
咩野叫做包膠帖???

報告的普通話吧
sanny0066 2011-12-22 10:36:47 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 10:30 AM
你仲炒得好心機過我好多

我諗佢呢個配方係經過多次嘗試同失敗先炒到出黎....我真係佩服
sanny0066 2011-12-22 10:43:04 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-22 10:37 AM
我無錢買咁多款草啊

一來我係冇位放咁多款草.........二來我更加冇咁好心機下下溝俾BeBe食

快速發帖