Dor Dor愈黎愈揀食喇,momi1st cut剩晒d莖,打死都唔食
宜家炒緊momi1st (主要),apd 1st cut,oxbow organic,同apd a草
大家唔吃momi1st cut既兔又點炒/ 邊隻?
唔想放棄momi1st cut,驚佢磨唔夠牙
wesky 2011-12-21 08:29:32 AM

可以試下 jojo / oxbow / 2nd cut
2nd cut 都有好多枝的,只係無1st cut 咁粗
你可以買其中一款混俾佢食
sanny0066 2011-12-21 09:03:40 AM
學wesky話齋..你炒埋2nd俾佢試下啦..2nd多數兔仔都接受...
sharonlai 2011-12-21 10:09:14 AM
2nd cut黎講,你地比開邊隻,同覺得邊隻比較好呀?
Momi? Jojo? Oxbow?
sanny0066 2011-12-21 10:12:30 AM
sharonlai 發表於 2011-12-21 10:09 AM
2nd cut黎講,你地比開邊隻,同覺得邊隻比較好呀?
Momi? Jojo? Oxbow?

我只係比過Momi 2nd 做入草既我都覺得2nd比1st軟熟同比較香
sharonlai 2011-12-21 10:16:53 AM
Jojo係咪無分1 2cut?
sanny0066 2011-12-21 10:20:11 AM
sharonlai 發表於 2011-12-21 10:16 AM
Jojo係咪無分1 2cut?

岩岩上minizoo網址睇 JoJo's Best  Timothy Hay 只係寫有一種發售...我諗應該冇分1sr/2nd
sharonlai 2011-12-21 10:25:49 AM
Momi係咪得station r有試食裝?
sanny0066 2011-12-21 10:28:05 AM
sharonlai 發表於 2011-12-21 10:25 AM
Momi係咪得station r有試食裝?

2nd應該淨係得R記有試食裝
sanny0066 2011-12-21 10:58:17 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 10:53 AM
我近排炒都懶得炒 齋oxbow ... 早晚俾多執organic 佢...

MOMI? 鋪廁所lor!

R記網站都冇JOJO草
sanny0066 2011-12-21 11:08:14 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 11:02 AM
好似我淨係係minizoo 見過ja!

網上訂野除左minizoo同R記...其實仲有邊間
jinjin 2011-12-21 11:15:15 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 11:08 AM
網上訂野除左minizoo同R記...其實仲有邊間
網上訂購仲有:
Petegg Shop - 類別: 服務, 小寵物寄養服務, 送貨服務
http://petegg.mymalihome.com/blogs/index.php?blog=1&cat=17

仲有一間可以網上訂購最少$180有得送貨:
矇豬豬- 兔兔寵物用品網上專門店 http://mochuchu.com/
但可能有D貨品貴幾蚊咁啦~
sanny0066 2011-12-21 11:17:13 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 11:09 AM
咩petegg???? 我記得我好似睇過間咁ge 野 但係好似貴好多

懵懵豬??我之前想係個道訂個jolly別墅籠...因為佢平D好似$599 但係佢話要等成個星期
jinjin 2011-12-21 11:19:36 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 11:18 AM
姨間係咪o個間因為屋企兔兔有事.. 佢想幫手減輕負擔開o個間?

應該係兔兔有長期病,佢辭工照顧,跟住就攪左間網上竉物訂購店
jinjin 2011-12-21 11:21:39 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 11:09 AM
咩petegg???? 我記得我好似睇過間咁ge 野 但係好似貴好多

Petegg Shop 係油麻地現時點有門市,專賣小動物用品。不過我都未上過去,始終有點不就腳。

網上訂購仲有:
Petegg Shop - 類別: 服務, 小寵物寄養服務, 送貨服務
http://petegg.mymalihome.com/blogs/index.php?blog=1&cat=17

快速發帖