Dor Dor愈黎愈揀食喇,momi1st cut剩晒d莖,打死都唔食
宜家炒緊momi1st (主要),apd 1st cut,oxbow organic,同apd a草
大家唔吃momi1st cut既兔又點炒/ 邊隻?
唔想放棄momi1st cut,驚佢磨唔夠牙
sanny0066 2011-12-21 11:24:10 AM
jinjin 發表於 2011-12-21 11:19 AM
應該係兔兔有長期病,佢辭工照顧,跟住就攪左間網上竉物訂購店

我都想搞間網上寵物店...得個諗字
sanny0066 2011-12-21 11:24:31 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 11:21 AM
咁貴幾蚊都要支持下 喂 sanny 試下姨間啦一係

知唔知佢兔兔好番無?

我minizoo D印花仲差2個
jinjin 2011-12-21 11:26:10 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 11:21 AM
咁貴幾蚊都要支持下 喂 sanny 試下姨間啦一係

知唔知佢兔兔好番無?

果隻兔兔走左啦
之後佢再領養多一隻,現在有2隻,1白1黑,大果隻腸胃都不是好好的,全部都係賓尼。
jinjin 2011-12-21 11:27:52 AM
sanny0066 發表於 2011-12-21 11:24 AM
我minizoo D印花仲差2個

買多次草都儲夠啦,
我果張R記既上次大減價都蓋滿左啦
sanny0066 2011-12-21 11:34:16 AM
jinjin 發表於 2011-12-21 11:27 AM
買多次草都儲夠啦,
我果張R記既上次大減價都蓋滿左啦

原來R記大減價你都有去掃貨買左好多野
sanny0066 2011-12-21 11:38:53 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 11:35 AM
R 記唔好咁遠就好喇

遠都有一個好處...上次大減價可以慳返筆
vienna84 2011-12-21 12:55:46 PM
你隻dor dor 咁曳豬!!! 打pat pat
我隻多多有時都會架, 佢知我朝早一定會refill 比佢, 所以佢會等, 但係我唔會彩佢, 比平時少d 份量逼佢食, 媽媽話唔可以哂野架!!!
有時都會逼到佢食哂所有, 呵呵!
你試下啦!!
最近教識佢一樣野, 我一定要佢跳番入籠先比草佢, 我指住個籠佢就會跳入去,
但係又好鬼死心急!! 係門口企一企下, 就黎滑出黎咁{:3_64
最近佢又肥左實肉左^^ 乖豬
jinjin 2011-12-21 01:00:18 PM
sanny0066 發表於 2011-12-21 11:34 AM
原來R記大減價你都有去掃貨買左好多野

去左2轉,第一轉只買左 Oxbow麥草粒 20 lbs,1包蒲公英乾草,1包車前草草餅。

第二轉唸住買多包麥草粒,點知我前面果個女人一次過買哂淨返果3大包,無哂 佢揸車去掃,佢仲掃左好多其他野。
咁就唯有買左一箱Moni草,不過未拎,因為之前果箱仲有一包未攞,
仲買左2包共6片細size尿片for出街用,但尿片就無得蓋印仔。
仲有一包Oxbow雜香草。
sharonlai 2011-12-21 01:05:30 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-21 10:53 AM
我近排炒都懶得炒 齋oxbow ... 早晚俾多執organic 佢...

MOMI? 鋪廁所lor!

我都係鋪廁所!!!!!
jinjin 2011-12-21 01:11:14 PM
sharonlai 發表於 2011-12-21 01:05 PM
我都係鋪廁所!!!!!

咁side?
都照俾佢食啦,食得幾多得幾多囉,多D纖維嘛,等佢咬斷左唔肯食果D至用黎舖廁所無咁side嘛~
sharonlai 2011-12-21 01:13:46 PM
vienna84 發表於 2011-12-21 12:55 PM
你隻dor dor 咁曳豬!!! 打pat pat
我隻多多有時都會架, 佢知我朝早一定會refill 比佢, 所以佢會等, ...

Dor DOR都係咁.....一開門即跳出黎
由琴日開始, 我唔refill比佢, (幾乎成個波都剩晒dmini 1 st)
今朝睇郁左好小, 今朝+好小好小apd草比佢, 今晚睇下佢仲係咪寧餓都肯食
sharonlai 2011-12-21 01:22:16 PM
sharonlai 發表於 2011-12-21 01:13 PM
由琴日開始, 我唔refill比佢, (幾乎成個波都剩晒dmini 1 st)  ...

我都會照比呀~佢又唔係話完全唔食, 鍾意就食一條咁
宜家dor dor已經炒得好勁...
Wandywan 2011-12-21 01:31:00 PM
sharonlai 發表於 2011-12-21 10:09 AM
2nd cut黎講,你地比開邊隻,同覺得邊隻比較好呀?
Momi? Jojo? Oxbow?

Oxbow冇分1st 2nd cut,一袋有齊晒,Coffee食緊Oxbow Timothy同有機草,黎緊打算買燕麥草同果樹草比佢食。
sanny0066 2011-12-21 01:34:48 PM
jinjin 發表於 2011-12-21 01:00 PM
去左2轉,第一轉只買左 Oxbow麥草粒 20 lbs,1包蒲公英乾草,1包車前草草餅。

第二轉唸住買多包麥草粒, ...

講起尿片我屋企D尿片堆山呀
sanny0066 2011-12-21 01:35:32 PM
sharonlai 發表於 2011-12-21 01:13 PM
由琴日開始, 我唔refill比佢, (幾乎成個波都剩晒dmini 1 st)  ...

同奶爺一樣咁硬頸

快速發帖