今日帶咗明明做手術,
未做之前已經擔心到……
因為醫生都講明佢年紀大風險大,
但係我就好堅信馬醫生嘅醫術,
所以我好快咁簽咗生死狀,
之後就係等……
到咗兩點幾,
醫生就打黎同得講明明開始醒,
手術都好成功,叫我唔使擔心
大約四點到就返去接明明,
聽完醫生講咗明明嘅健康報告,
其他都無事,不過肝指數就高咗成倍,
不過今次唔比藥住,下次覆診先再討論呢個問題
等醫生講完,護士姐姐就將明明交比我
我一見到明明,佢竟然係…………
鬼打咁精神
完全唔似做完手術
講住咁多先啦!

貓仔兔 2011-12-23 03:34:33 PM
明日媽 發表於 2011-12-23 10:52 AM
但係佢返到屋企完全無精神

真係陰公呀...可能佢好攰攰同痛痛呢!不過唔好太擔心,中國兔仔好堅呀!一定好快好番!加油呀明日媽!
明日媽 2011-12-23 05:13:54 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-23 02:02 PM
我本來book到
只係佢又提早唔做  ( 點解唔等埋程程先收山)
我收到診所call 那天,真的很灰  ...

真係好唔明,點解會突然唔做
明日媽 2011-12-23 05:15:50 PM
貓仔兔 發表於 2011-12-23 03:34 PM
真係陰公呀...可能佢好攰攰同痛痛呢!不過唔好太擔心,中國兔仔好堅呀!一定好快好番! ...

佢頭先已經食咗少少草同莞茜啦
sanny0066 2011-12-23 05:16:20 PM
明日媽 發表於 2011-12-23 05:13 PM
真係好唔明,點解會突然唔做

搵到好碼頭咪閃囉
明日媽 2011-12-23 05:20:35 PM
sanny0066 發表於 2011-12-23 05:16 PM
搵到好碼頭咪閃囉

但係我覺得作為一個醫生,唔應該咁囉!
sanny0066 2011-12-23 05:30:31 PM
明日媽 發表於 2011-12-23 05:20 PM
但係我覺得作為一個醫生,唔應該咁囉!

我講下笑姐..可能Betty出國進修都唔定呢
nixie 2011-12-23 06:00:16 PM
明日媽 發表於 2011-12-23 10:43 AM
哈哈,我都唔知暴龍咁愛蛋糕架

兩隻基兔黎 同性戀
athenangng 2011-12-23 06:46:41 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-23 01:34 PM
我仲記得當初我係book dr betty
時間改完又改
為的,就是dr betty (程程一直睇dr betty)

你哋大家唔洗估喇, 我識得佢d姑娘知道當中原因.

其實Betty同Yan係七月賣咗九龍診所俾Amenda (現在九龍老板), 聽說賣咗接近八百萬比我都走啦
athenangng 2011-12-23 06:51:25 PM
程程媽, 你真係慘
好似俾人出賣咁
sanny0066 2011-12-23 07:16:52 PM
athenangng 發表於 2011-12-23 06:46 PM
你哋大家唔洗估喇, 我識得佢d姑娘知道當中原因.

其實Betty同Yan係七月賣咗九龍診所俾Amenda (現 ...

八百萬...其實對於作為獸醫都唔算好多姐八千萬就唔同講法不過如果Betty另起爐灶就更加好啦
jinjin 2011-12-23 07:18:42 PM
sanny0066 發表於 2011-12-23 07:16 PM
八百萬...其實對於作為獸醫都唔算好多姐八千萬就唔同講法不過如果Betty另起爐灶就更加好 ...

佢地好似返左澳洲
sanny0066 2011-12-23 07:21:03 PM
jinjin 發表於 2011-12-23 07:18 PM
佢地好似返左澳洲

我連Betty咩樣我都未見過...但好似係報紙上有望過一眼既
jinjin 2011-12-23 07:26:08 PM
sanny0066 發表於 2011-12-23 07:21 PM
我連Betty咩樣我都未見過...但好似係報紙上有望過一眼既

好高架~~~~~~
sanny0066 2011-12-23 07:28:52 PM
jinjin 發表於 2011-12-23 07:26 PM
好高架~~~~~~

醫術高定係身高
明日媽 2011-12-23 07:31:02 PM
nixie 發表於 2011-12-23 06:00 PM
兩隻基兔黎 同性戀

基兔

快速發帖