1P 幣

我家BoBo都養左就黎2年lu,但咬籠問題依然存在,
佢細個果陣,都只係咬幾下,想出黎玩
但大個左,仲比以前咬得多,朝早咬,三更半夜 有時都咬
明明已經有足夠草&水,應該唔係為左磨牙,平時放出黎玩成4粒鐘
都係咁咬籠,點算? 一黎嘈住我訓,二黎驚影響佢D牙齒  Help!!!

補充:
用圍欄應該唔得,一黎我屋企太細唔夠位,二黎佢可以跳過成68cm 既板

sanny0066 2012-1-2 12:39:46 AM
Randyan 發表於 2012-1-1 11:39 PM
你果個籠既size係咪70.5x50x50cm?

係呀..但岩岩已有人認投了明天交收仲有一個Mr籠賣緊...但size比較細..養侏儒兔比較適合
Randyan 2012-1-2 12:53:24 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 12:39 AM
係呀..但岩岩已有人認投了明天交收仲有一個Mr籠賣緊...但size比較細..養侏儒兔比較適 ...

.....

可能我家小朋友注定要用新籠......
sanny0066 2012-1-2 12:55:11 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 12:53 AM
.....

可能我家小朋友注定要用新籠...... ...

粉紅色個籠你唔岩嗎..你打算養咩兔
Randyan 2012-1-2 12:56:53 AM
但係我又有一問呀~~~
扒文既時候見到有人話廁所唔好買鐵網底,但我見過好多都係嫁播.....
sanny0066 2012-1-2 01:03:57 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 12:56 AM
但係我又有一問呀~~~
扒文既時候見到有人話廁所唔好買鐵網底,但我見過好多都係嫁播..... ...

好多寵物店都賣鐵絲網既廁所我自己本身就用淘寶訂既廁所....幾好用.....又平
Randyan 2012-1-2 01:07:48 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 12:55 AM
粉紅色個籠你唔岩嗎..你打算養咩兔

我而家係兔協見到初步岩既果幾隻係貓貓兔、獅子兔同混種侏儒兔~但係實質都要親身去到兔協"相處"下先~同埋我唔係放養呀~所以都想安排個大d既屋企
Randyan 2012-1-2 01:10:11 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 01:03 AM
好多寵物店都賣鐵絲網既廁所我自己本身就用淘寶訂既廁所....幾好用.....又平 ...

我見你好似成日係淘寶買到正野~睇黎我要學埋玩淘寶~點解香港d網上拍賣無呢d野既呢@@
sanny0066 2012-1-2 01:13:00 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:07 AM
我而家係兔協見到初步岩既果幾隻係貓貓兔、獅子兔同混種侏儒兔~但係實質都要親身去到兔協"相處"下先~同埋 ...

記住每日都要放佢地出來活動俾你係兔協網睇岩個幾隻既名俾我8掛下
sanny0066 2012-1-2 01:13:23 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:10 AM
我見你好似成日係淘寶買到正野~睇黎我要學埋玩淘寶~點解香港d網上拍賣無呢d野既呢@@ ...

我成日亂買兔兔野就真
Randyan 2012-1-2 01:21:45 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 01:13 AM
記住每日都要放佢地出來活動俾你係兔協網睇岩個幾隻既名俾我8掛下 ...

嗯~~知道了~
好多嫁播如果睇相相就鍾意Vodka~Suzuki~Yvonne~Apple Pie~Dakki~
sanny0066 2012-1-2 01:23:13 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:21 AM
嗯~~知道了~
好多嫁播如果睇相相就鍾意Vodka~Suzuki~Yvonne~Apple Pie~Dakki~

Appie pieYvonneKay媽都好鍾意
Randyan 2012-1-2 01:24:43 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 01:13 AM
記住每日都要放佢地出來活動俾你係兔協網睇岩個幾隻既名俾我8掛下 ...

不過因為我想要隻乖d靜d既小朋友~同埋d兔兔太可愛喇~都唔知到我申請領養既時候會有邊隻小朋友等我
Randyan 2012-1-2 01:26:12 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 01:23 AM
Appie pieYvonneKay媽都好鍾意

係呀~我知pie pie呢度都有d粉絲
sanny0066 2012-1-2 01:32:54 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:24 AM
不過因為我想要隻乖d靜d既小朋友~同埋d兔兔太可愛喇~都唔知到我申請領養既時候會有邊隻小朋友等我{:3_96: ...

可能真命兔仔仲未出現
sanny0066 2012-1-2 01:33:23 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:26 AM
係呀~我知pie pie呢度都有d粉絲

蘋果批爆毛實太在可愛了...真兔靚過上鏡

快速發帖