1P 幣

我家BoBo都養左就黎2年lu,但咬籠問題依然存在,
佢細個果陣,都只係咬幾下,想出黎玩
但大個左,仲比以前咬得多,朝早咬,三更半夜 有時都咬
明明已經有足夠草&水,應該唔係為左磨牙,平時放出黎玩成4粒鐘
都係咁咬籠,點算? 一黎嘈住我訓,二黎驚影響佢D牙齒  Help!!!

補充:
用圍欄應該唔得,一黎我屋企太細唔夠位,二黎佢可以跳過成68cm 既板

Randyan 2012-1-2 01:45:51 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 01:33 AM
蘋果批爆毛實太在可愛了...真兔靚過上鏡

其實我本來係想要短毛兔嫁~就好似Vodke甘~不過有人申請緊....pie pie甘靚女唔知係咪好快有幸福家庭呢
sanny0066 2012-1-2 01:50:30 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:45 AM
其實我本來係想要短毛兔嫁~就好似Vodke甘~不過有人申請緊....pie pie甘靚女唔知係咪好快有幸福 ...

可能幸福既家庭..就係我呢個一家三口大家庭
Randyan 2012-1-2 01:54:28 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 01:50 AM
可能幸福既家庭..就係我呢個一家三口大家庭

哈哈~如果係既都好呀~你同kay媽都甘錫小朋友~而且都係兔友~係呢度都會見到...有機會仲可以
sanny0066 2012-1-2 01:55:26 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:54 AM
哈哈~如果係既都好呀~你同kay媽都甘錫小朋友~而且都係兔友~係呢度都會見到...有機會仲可以 ...

可惜Be妹係大醋程...
sanny0066 2012-1-2 01:58:24 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 01:54 AM
哈哈~如果係既都好呀~你同kay媽都甘錫小朋友~而且都係兔友~係呢度都會見到...有機會仲可以 ...

唔想可愛既apple pie身上留有任何傷痕
Randyan 2012-1-2 02:01:35 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 01:58 AM
唔想可愛既apple pie身上留有任何傷痕

你講到bebe好似係暴力兔甘
sanny0066 2012-1-2 02:02:55 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 02:01 AM
你講到bebe好似係暴力兔甘

我今日先被佢抓損心口同手擘脈搏位
Randyan 2012-1-2 02:05:42 AM
sanny0066 發表於 2012-1-2 02:02 AM
我今日先被佢抓損心口同手擘脈搏位

sanny0066 2012-1-2 11:06:03 AM
Randyan 發表於 2012-1-2 02:05 AM

遲下你領養左兔兔後..一定感受到
poorguy22 2012-1-6 02:33:13 PM
ME 果隻都係朝早見到我起身知道有糧食就咬黎表達.
同埋我放工返黎見到我行埋去都咬. 我見佢咬就即刻開閘費是佢食左d有害野.

快速發帖