前幾日

主角: 新兔兔—傻豬豬            我

傻豬豬咬緊張vetbed

俾機警的我見到,即叫…

我:NO         傻豬豬:dum地   (下!唔係嘛?!

我:NO         傻豬豬:dum地   (下!咁大膽?!

我:NO         傻豬豬:dum地   (下!你仲黎?!

我:NO         傻豬豬:…   

激死我啦!激死我啦!激死我啦!
sanny0066 2011-12-30 08:49:39 PM
見到你個四句
我: .......
我就覺得好好笑
尋日BeBe都係凌晨3點dum地..唔俾我同Kay媽訓
花芝媽 2011-12-30 08:53:37 PM
有晚花生半夜係到DUM地...   DUM到我心都寒  我以為佢見到D乜野
sanny0066 2011-12-30 09:04:25 PM
花芝媽 發表於 2011-12-30 08:53 PM
有晚花生半夜係到DUM地...   DUM到我心都寒  我以為佢見到D乜野

我諗Be妹都開始發顛嫁啦..尋日係第一次見佢dum多過2下地..尋晚我諗佢起碼dum左10下..都唔知佢dum咩..今朝又狂挖自己個籠內廁所
kwan104kwan 2011-12-30 09:11:24 PM
sanny0066 發表於 2011-12-30 08:49 PM
見到你個四句
我: .......
我就覺得好好笑

佢擺明想鬧我啦!!
kwan104kwan 2011-12-30 09:14:26 PM

曳曳豬都未試過咁「回饋」我ga!

佢快到,我叫No,唔使兩秒,即dum地黎鬧返我!
kwan104kwan 2011-12-30 09:15:20 PM
sanny0066 發表於 2011-12-30 09:04 PM
我諗Be妹都開始發顛嫁啦..尋日係第一次見佢dum多過2下地..尋晚我諗佢起碼dum左10下..都唔知佢dum咩..今朝 ...

係唔係廁所有野…
kwan104kwan 2011-12-30 09:17:17 PM

夜晚,佢地通常只係,係籠度跑黎跑去,嚇醒我咋!
花芝媽 2011-12-30 09:17:58 PM

佢2個好少DUM地.. 我一抱花生上沙發   佢就會DUM一次 ...      

佢2個最中意咕咕咕咕又其是芝麻...   每日都會咕 ...  
我用手同佢玩    佢好興奮  跟住就望住我隻手咕咕咕   又追仕我隻手   咕完又跳舞  我都唔知佢係好嬲 定 點   
sanny0066 2011-12-30 11:09:11 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-30 09:14 PM
曳曳豬都未試過咁「回饋」我ga!

佢快到,我叫No,唔使兩秒,即dum地黎鬧返我! ...

擺明唔倨你啦睇黎呢場係長期抗爭
lukyee86111 2011-12-30 11:09:25 PM
程程ALWAYS LIKE THAT TOO
sanny0066 2011-12-30 11:09:32 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-30 09:15 PM
係唔係廁所有野…

廁所後面係衣櫃..唔通個衣櫃入面
freeze1357 2011-12-30 11:40:51 PM
毛毛唔DUM地 WO,.....
話佢...佢會扮傻唔睬我....
一係咕我...
freeze1357 2011-12-30 11:42:08 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-30 09:17 PM
夜晚,佢地通常只係,係籠度跑黎跑去,嚇醒我咋!

叫醒你同佢玩
kwan104kwan 2011-12-30 11:45:22 PM
花芝媽 發表於 2011-12-30 09:17 PM
佢2個好少DUM地.. 我一抱花生上沙發   佢就會DUM一次 ...      

佢2個最中意咕咕咕咕又其是芝麻...   每 ...

佢覺得「咕咕」即係同你傾緊計?!

追你手跳舞,簡直係我夢寐以求的生活!

唔知我要等幾耐呢!

快速發帖