點解呢? 因為果度嫩d難生毛? 想唔想睇下相?

同埋佢自從食過 orchard grass之後.........開始唔食 timothy......
真係今次玩死自己喇我.......

花芝媽 2012-1-4 01:06:07 AM
頸背位 我芝麻都係生得好慢..  會見肉嫁..  生極都得D毛   唔知會唔會用黎散熱.........

但頭頂有生啦  耳仔對下頭同頸中間個位又生左D啡色毛出黎  但就係頸背位得幾條毛仔=  =

我諗到8號可以比你地見識下... 佢個龜背同禿左既頸
sanny0066 2012-1-4 01:08:46 AM
你肯放相我肯睇
sanny0066 2012-1-4 01:09:15 AM
花芝媽 發表於 2012-1-4 01:06 AM
頸背位 我芝麻都係生得好慢..  會見肉嫁..  生極都得D毛   唔知會唔會用黎散熱.........

但頭頂有生啦  耳 ...

禿髮的蝙蝠俠
花芝媽 2012-1-4 01:18:44 AM
sanny0066 發表於 2012-1-4 01:09 AM
禿髮的蝙蝠俠

生返哂啦  E加好可愛嫁!!!
sanny0066 2012-1-4 01:24:34 AM
花芝媽 發表於 2012-1-4 01:18 AM
生返哂啦  E加好可愛嫁!!!

白厭到跳上電腦枱添
Hitan 2012-1-4 01:39:58 AM
HaHaHa, 之前咪講過 orchard grass 呢隻草唔好亂餵囉...
我只會喺佢忽然間心情唔好食少左野既時侯餵, 用唻引佢食野用
nixie 2012-1-4 01:45:42 AM
擺脫左地中海既危機
sanny0066 2012-1-4 02:07:43 AM
Hitan 發表於 2012-1-4 01:39 AM
HaHaHa, 之前咪講過 orchard grass 呢隻草唔好亂餵囉...
我只會喺佢忽然間心情唔好食少左野既時侯餵, 用唻 ...

不聽老人言...
sanny0066 2012-1-4 02:08:16 AM
nixie 發表於 2012-1-4 01:45 AM
擺脫左地中海既危機

地中海之後就變左全禿
Hitan 2012-1-4 02:11:44 AM
sanny0066 發表於 2012-1-4 02:07 AM
不聽老人言...

知就好啦 :-p
咁佢而家點? 仲係唔多食 timothy?
sanny0066 2012-1-4 02:22:11 AM
Hitan 發表於 2012-1-4 02:11 AM
知就好啦 :-p
咁佢而家點? 仲係唔多食 timothy?

你要問返樓主隻肥仔先知....
nixie 2012-1-4 02:51:59 AM
sanny0066 發表於 2012-1-4 02:08 AM
地中海之後就變左全禿

-.-咁要戴假髮先得...   你快d去買比你自己啦
sanny0066 2012-1-4 02:54:09 AM
nixie 發表於 2012-1-4 02:51 AM
-.-咁要戴假髮先得...   你快d去買比你自己啦

又唔係Be妹甩..唔關我事嫁
nixie 2012-1-4 02:54:43 AM

快速發帖