今日凍到真係唔想郁,我都唔敢放兔出黎喇!保暖方面已經連睡袋都出埋(冚籠頂),不過都係怕佢凍凍!

大家又會點同兔兔保暖呢?
lukyee86111 2012-1-5 06:05:25 PM
我一放佢出來, 佢就自自然JUMP上床攤起度

不過佢都有落地玩
貓仔兔 2012-1-5 06:15:46 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-5 06:05 PM
我一放佢出來, 佢就自自然JUMP上床攤起度

不過佢都有落地玩

我頭先問過佢,佢話:你今日咪搞我
syt174698 2012-1-5 06:18:18 PM
用VET BED放係籠入面,出再加毛巾包住個籠
貓仔兔 2012-1-5 06:25:39 PM
syt174698 發表於 2012-1-5 06:18 PM
用VET BED放係籠入面,出再加毛巾包住個籠

今晚我打算放加張地氈, 平時已有貓貓窩,毛巾加睡袋圍籠,只係留底個天窗通風

你有2隻兔,佢地互相取暖,一定又WARM又CUTE
lukyee86111 2012-1-5 06:36:15 PM
貓仔兔 發表於 2012-1-5 06:15 PM
我頭先問過佢,佢話:你今日咪搞我

我頭先洗油墨菜, D 水超凍

我都等登用完脫水器, 用D廚房紙 MAKE 乾DD 菜...
貓仔兔 2012-1-5 06:41:48 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-5 06:36 PM
我頭先洗油墨菜, D 水超凍

我都等登用完脫水器, 用D廚房紙 MAKE 乾DD 菜... ...

我衰到用筷子渣...
lukyee86111 2012-1-5 06:48:36 PM
貓仔兔 發表於 2012-1-5 06:41 PM
我衰到用筷子渣...

笑左

總好過唔買唔比 ...
頭先又凍又大雨, 都有諗過同程程講: 今天菜菜沽清了 小姐, 下次請早
不過最後都係死死氣、淋著雨行去街市
貓仔兔 2012-1-5 06:55:45 PM
lukyee86111 發表於 2012-1-5 06:48 PM
笑左

總好過唔買唔比 ...

兔奴是也!我同你都係做埋呢D傻事,都係為左自家主子!
霸王栗 2012-1-5 07:09:09 PM
我會放d用黎箭枱既膠枱布 軟身個種 將佢箭係地下 再加幾個枕頭俾佢取暖
貓仔兔 2012-1-5 07:14:48 PM
霸王栗 發表於 2012-1-5 07:09 PM
我會放d用黎箭枱既膠枱布 軟身個種 將佢箭係地下 再加幾個枕頭俾佢取暖 ...

膠枱布唔咬咁乖?
霸王栗 2012-1-5 07:37:11 PM
貓仔兔 發表於 2012-1-5 07:14 PM
膠枱布唔咬咁乖?

我岩岩先買返黎俾佢用, 至於佢咬吾咬我有90%肯定 佢會咬 = =" 不過係枱布上面仲有一塊布應該咬吾到
靜妍媽 2012-1-6 01:16:36 AM
比左條毛巾佢訓,同埋用塊毯包住左個籠~~
怒人甲 2012-1-6 01:43:22 AM
一條頸巾兩份帶經濟又溫暖呀
freeze1357 2012-1-6 01:58:04 AM
靜妍媽 發表於 2012-1-6 01:16 AM
比左條毛巾佢訓,同埋用塊毯包住左個籠~~

我都係呀! 不過加埋屋企山左大部份windows,, 冇咩風入黎都安心少少…
不過毛毛仔好似唔怕凍咁……推開毛巾先訓落去……= ="
放佢出黎都一樣照訓地下…

快速發帖