HALO!初黎報到..
等我介紹下我4個寶貝啦
有3個仔1個囡陪我既生活真係好幸福 哈哈XD
307334_10150352936773007_580628006_7936891_1952198931_n.jpg 317180_10150424982123007_580628006_8254960_1352194950_n.jpg

↓我叫妹妹.. 我5歲大嫁啦
不過仲係好靚女
媽咪成日話我最吸引人既地方..
就係個大大既鼻哥窿WO
6089_98022623006_580628006_1937754_4458081_n.jpg n580628006_1584247_4599062F.jpg 262875_191076624288946_100001598294864_507354_5570271_n.jpg
↓我叫呠呠(BUBU)..今年2歲啦!
我知媽咪最鍚我嫁啦
所以成日彈上佢張床到跳兔仔舞..
扭屎忽花 哈哈哈!!
226630_10150197195528007_580628006_6791354_7943690_n.jpg 150254_115917175138225_100001598294864_106378_1957886_n.jpg 180489_10150105866213007_580628006_6120089_2523179_a.jpg
↓我叫小葵..我得8個月大咋!
媽咪話我係4個入面食野最斯文果個..
但其實 我係男仔黎嫁
294734_10150290695523007_580628006_7552027_3886627_n.jpg 299015_10150289935568007_580628006_7544824_97140_n.jpg 298562_193928424003766_100001598294864_515727_7979114_n.jpg

↓我叫果果.. 6個月大..
我係最細果個.. 細個媽咪見我係鋪頭就黎唔得果陣
帶左我返屋企靜養... 睇完一大輪醫生
我依家已經牛高馬大.. 大隻過小葵哥哥悿啦
308148_10150410767118007_580628006_8208350_1254358395_n.jpg 371624_100000443798247_5628751210_q.jpg 382866_10150518945723007_580628006_8583195_2027112046_n.jpg

↓這隻是豆豆.. 雖然妳已經唔係到.
但我知道.. 終有1日我地可以再見.
妳永遠都係媽咪既乖女 我愛妳<3
35793_411984043006_580628006_4279543_3611799_n.jpg 30093_397569633006_580628006_3908875_6538281_n.jpg
Pancake323 2012-1-12 02:21:14 AM

你的4個小寶貝都好可愛呀!
Ling2` 2012-1-12 02:26:02 AM
HEHE..多謝
岩岩先洗完佢地D廁所..
Pf8811 2012-1-12 02:36:12 AM
佢地真係好得意
花芝媽 2012-1-12 05:15:39 AM

4個兔寶睇得出好幸福 你照顧得佢地好好  又白又肥XD
有隻幾似花生細個個陣 嘿嘿
wesky 2012-1-12 09:11:17 AM
有時間加埋落寵頁啊,讓更多人認識佢地
nixie 2012-1-12 09:16:27 AM
果果遇到你真係幸福...

4隻兔兔都好可愛^-^
vienna84 2012-1-12 01:47:26 PM 來自手機
丫!4隻寶貝,諗起清潔都煩....
Ling2` 2012-1-12 06:26:54 PM
vienna84 發表於 2012-1-12 01:47 PM
丫!4隻寶貝,諗起清潔都煩....

哈哈..所以晚晚都好夜訓>w<
kwan104kwan 2012-1-12 06:30:02 PM
好開心喔!

有咁多隻可愛兔兔陪你!
katy 2012-1-13 03:07:19 PM
好幸福   
佢地係咪一齊玩架? 定係分時間玩?

快速發帖