因為朋友的寶貝走左,所以佢送左好多野比我。
但因為家中的兔兔不可以食零食
所以想問有無人有興趣,以下都是免費。
如果有人想試一試,我可以獨立包裝比佢地....
1.
2.
3.
4.

晴晴 2012-2-1 08:54:53 PM
我想要草磚ar a_a
可以嗎>~<?
Elyseee 2012-2-2 03:32:57 PM
晴晴 發表於 2012-2-1 08:54 PM
我想要草磚ar a_a
可以嗎>~

可以呀~佢有2隻,你要邊隻~
晴晴 2012-2-2 06:09:51 PM
Elyseee 發表於 2012-2-2 03:32 PM
可以呀~佢有2隻,你要邊隻~

邊隻比較岩BB兔多啲架
因為呢啲我唔係好識>~<
丫芷^0^ 2012-2-3 03:54:30 PM
晴晴 發表於 2012-2-2 06:09 PM
邊隻比較岩BB兔多啲架
因為呢啲我唔係好識>~

BB仔唔駛食草磚的, 因為草磚係零食,所有零食,菜菜都應該一歲左右先食.
.
小朋友主要食多D Alfafa A草 補充鈣質, 再加少少T 草混埋就可以.
如同人仔一樣, BB仔只可以食奶,唔可以食其他野住既意思一樣.
晴晴 2012-2-3 06:02:30 PM
哦>~<
多謝你提醒ar
咁個啲天然香蕉乾ar...個啲係咪都唔可以比佢食架?
But,個啲店叫我比無限量T草,每日小小A草a_a,,
咁係咪錯架?
要主A?加小小T??
MaggieYung 2012-2-3 07:59:38 PM
我想要曬草磚~
我養松鼠架~
食得好快~
想問下幾時過期???
請email我: [email protected]
Elyseee 2012-2-8 10:23:10 AM
MaggieYung 發表於 2012-2-3 07:59 PM
我想要曬草磚~
我養松鼠架~
食得好快~

9-2013 過期~
因為我好小上來,你可唔可以SEND埋你想在那裹交收,時間.....。THX~
MAIL: [email protected]
肥婆 2012-3-18 10:18:14 PM
我想問仲有冇呀,,,我都有兔兔的..如免費我有興趣呀...thx
Tracy_yst 2012-3-24 03:48:11 PM
我有興趣呀,我的兔子1歲啦。
If u still remain some, just email me. : [email protected]
Thanks

快速發帖