如題0.0
因為我仲係唔明0.0
wesky 2012-2-6 08:43:15 PM
識去廁所, 可以咩都唔鋪, 或者鋪 vet bed
我就無鋪
晴晴 2012-2-6 08:59:18 PM
wesky 發表於 2012-2-6 08:43 PM
識去廁所, 可以咩都唔鋪, 或者鋪 vet bed
我就無鋪

vet bed佢唔會咬0.0??
wesky 2012-2-6 09:03:14 PM
咬一陣就唔咬架啦
豆腐花 2012-2-6 09:15:23 PM

CIMG3895.JPG CIMG3894.JPG 我家豆腐花就用呢隻,但係鋪廁所,籠底冇舖的。
普京 2012-2-6 11:08:28 PM
我個籠底係有洞既膠盆
所2 加左ABC軟塊拼圖0,0
Sawb226 2012-2-7 11:05:36 AM
我平時無舖, 只係廁所舖係兔協買的木康, 但呢掛兔兔腳跟紅左, 起枕, 為怕佢變成腳瘡, 用左軟坐墊舖係籠底.....點知佢就係咁係軟墊度便便同尿尿....激死, 明明係識去廁所, 而家又亂哂龍.....
wesky 2012-2-7 12:39:24 PM
Sawb226 發表於 2012-2-7 11:05 AM
我平時無舖, 只係廁所舖係兔協買的木康, 但呢掛兔兔腳跟紅左, 起枕, 為怕佢變成腳瘡, 用左軟坐墊舖係籠底.. ...

咁唔好用軟墊啦
普京 2012-2-7 08:32:27 PM
Sawb226 發表於 2012-2-7 11:05 AM
我平時無舖, 只係廁所舖係兔協買的木康, 但呢掛兔兔腳跟紅左, 起枕, 為怕佢變成腳瘡, 用左軟坐墊舖係籠底.. ...

我都最近先加,但兔兔無亂柯bor
佢地都好貪令同怕烏曹
去放兔都甘自己不停洗身洗面
MIA 2012-2-10 03:56:48 AM 來自手機
我隻兔兔識去廁所
籠底鋪ABC墊+軟毛毯+厚毛巾+尿墊
因為佢隻腳開始起枕,所以鋪咁多野!不過隻腳板開始自己好返
但自從鋪左毛巾,軟毛毯,之後佢就好鐘意係籠中間痾尿,雖然有尿墊,但都會hi到少少尿係腳邊同陰部邊邊
有用過vet bed,但佢唔鐘意就推走張野埋籠邊,咬同痾尿
佢亦都試過突登刮開張尿墊痾係毛巾同毛毯到!
無辦法,為左佢對腳好,唯有每日幫佢抹一次身同換3次尿墊
MIA 2012-2-10 04:03:24 AM 來自手機
我隻兔兔識去廁所
籠底鋪ABC墊+軟毛毯+厚毛巾+尿墊因為佢隻腳開始起枕,所以鋪咁多野!不過隻腳板開始自己好返
但自從鋪左毛巾,軟毛毯,之後佢就好鐘意係籠中間痾尿,雖然有尿墊,但都會hi到少少尿係腳邊同陰部邊邊
有用過vet bed,但佢唔鐘意就推走張野埋籠邊,咬同痾尿
佢亦都試過突登刮開張尿墊痾係毛巾同毛毯到!
無辦法,為左佢對腳好,唯有每日幫佢抹一次身同換3次尿墊
晴晴 2012-2-10 07:25:19 PM
MIA 發表於 2012-2-10 04:03 AM
我隻兔兔識去廁所
籠底鋪ABC墊+軟毛毯+厚毛巾+尿墊因為佢隻腳開始起枕,所以鋪咁多野!不過隻腳板開始自己 ...

果然係好主人
仿傚~
MIA 2012-2-10 07:38:36 PM
佢對腳d枕開始慢慢自己好返...
wesky 2012-2-13 07:46:27 AM 來自手機
MIA 發表於 2012-2-10 07:38 PM
佢對腳d枕開始慢慢自己好返...

咁就好^_^
pigskinxd 2012-2-20 06:41:50 PM
carefresh,,因為獸醫話兔仔要係平地,,踩D軟ge野,,而且又吸水力好

快速發帖