尋晚唔知做咩,miffy竟然肯乖乖地俾我抱成10幾分鐘,
又無話要問我拎野食,又無話要落地玩,
就咁望住我同佢 baby talk,罕有 …
單選投票, 共有 125 人參與投票
36.80% (46)
11.20% (14)
10.40% (13)
3.20% (4)
10.40% (13)
4.00% (5)
24.00% (30)
您所在的用戶組沒有投票權限
Love^v^LuNgLuNg 2008-4-19 12:04:48 PM
一抱佢,就算有野食都唔肯架.........:061:
摩打腳極速運行..............
唔怕踢你唔死......:024:

casey 2008-4-19 12:49:44 PM
我隻兔兔有時好鍾旎我抱0家
有時我放佢0係大脾
我自己隻手都放在大脾時
佢會(捐)個頭0係我手下面
好似叫我摸佢咁0家
跟住我就抱住佢玩電腦
可以好耐0家
mim0510 2008-4-19 02:01:41 PM
除左梳毛可以抱耐d外

平時唔夠3分鐘就跳走,一係就咬鬼我:050:
wesky 2008-4-19 02:10:55 PM
我兩隻女好極端啊~~
隻小丸一抱佢就會爭扎....
同佢梳毛成日襯機逃走...  是..衰女..
隻波波都好D~~ 同佢梳毛都唔會點走~
趴係地下由得我梳既~~
抱佢既"大忌"係個口對住我....因為唔知佢幾時會咬我一口 :026:
放係大脾都可以坐好耐架~~~
反轉都仲得   仲識得訓係度洗面 同 成日lam 嘴tim~  好奇怪啦~~
hh0 2008-4-19 06:24:35 PM
打直BB抱法放心口可以抱好耐
一路掃下頭仔身背, 直至放低為止
你地話幾乖
波丸媽 2008-4-19 06:27:24 PM
我諗隻隻都唔同........:066:
佢唔鍾意就會同你死過~~~~
如果好似人地既咁乖又比抱就安落囉.......:068:
阿度 2008-4-19 07:03:43 PM
閃閃試過比我一邊抱~一邊陪我睇電視呀~~
前後都有成粒鐘-_-佢又唔走啵~又冇反抗等等~
一時望下我~~叫我摸下佢, 之後又繼續好乖咁比我抱

相反小純就唔得了~最多個次都係得10分鐘左右~~已經係好耐
elyse)) 2008-4-19 10:10:54 PM
啊~魔星佢連比我抱一分鐘都唔可以...
今日我的大脾又俾抓花了...
我都唔知點幫佢梳毛..一抱就係咁反抗
wesky 2008-4-19 10:25:51 PM
梳毛可以唔抱架~~
我次次梳毛都係坐係度~~
用兩隻腳圍住佢地~~
佢一想偷走就即刻捉佢返黎
佢地走走下就乖乖地架啦  haha~
elyse)) 2008-4-19 10:32:52 PM
原帖由 wesky 於 2008-4-19 22:25 發表
梳毛可以唔抱架~~
我次次梳毛都係坐係度~~
用兩隻腳圍住佢地~~
佢一想偷走就即刻捉佢返黎
佢地走走下就乖乖地架啦  haha~

下~佢會唔反抗阿...而且你點反轉佢,幫佢梳下面...
:054: 教下我阿...c父...。
我望住佢只有無奈同無奈..
我快要死了

wesky 2008-4-19 10:34:51 PM
梳佢下面...係無可能的
哈哈~~
hh0 2008-4-19 11:02:34 PM
要梳下面有2個方法:
1. 用單手好似抱BB用手臂夾住兔兔個身, 隻手掌托住個pat 捉實隻腳, 用另一隻手梳
2. 反轉隻兔放大脾上夾實, 的起對腳仔好似BB換片一樣就可以梳啦
希望幫到你
wesky 2008-4-19 11:16:22 PM
:062: 等我試下先~~~~
yukaibe 2008-4-19 11:16:46 PM
我兩隻兔唔同
家Be就任抱唔嬲:001:
冬甩妹就只可抱一陣:002:

快速發帖