我0個隻呢就晚上12:00之後玩一輪就訓
同埋好早就跳來跳去
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 35 人參與投票
16.36% (9)
1.82% (1)
3.64% (2)
56.36% (31)
21.82% (12)
您所在的用戶組沒有投票權限
coinss 2008-4-21 05:19:51 PM
時時刻刻都咁活躍:038: :038: :038:
seefun 2008-4-21 06:43:59 PM
上、下午用黎訓.....ZZzzz.......,
晚上咪等出黎搵人玩搵人蝦羅.
007reborn 2008-4-21 06:55:46 PM
原帖由 seefun 於 2008-4-21 18:43 發表

小弟非常認同你嘅講法!:001:
mim0510 2008-4-22 11:47:08 AM
夜晚同夜深,係佢活動時間:062:
wesky 2008-4-22 05:52:19 PM
朝早同夜晚~~~
傍晚都好活躍架~~~
阿度 2008-4-22 10:08:45 PM
原帖由 seefun 於 2008-4-21 18:43 發表

一樣呀...
不過佢地好乖, 我話我要訓...佢地就成晚都好靜唔嘈住我架~~~
MOURINHO 2008-4-24 12:02:20 AM
每次都係深夜比佢嘈醒..主要係想食糧.....
佢知道我一定會走過來望佢....唉...壞習慣....
:056:
williamaaaa 2008-5-28 07:12:27 PM
主要夜晚,
但好多時都好活潑...
katy)) 2010-11-17 11:24:29 AM
深夜... 我陪佢一齊做夜鬼 #^76^#
waimanant 2010-12-21 09:17:31 PM
凌晨4,5點......
當我訓左冇耐佢就開始黎料.....例如不停地係個籠跑....反食物兜....反屎兜...可以玩GE佢都玩齊....:043: 誓要我起身禁,但我起左身之後佢就唔嘈,不過我一想訓佢就又黎過:077:
rbtdoria 2010-12-21 10:42:46 PM
一早同傍晚就會四圍走跳兔仔舞!!
wanwahpenny 2010-12-21 11:32:51 PM
黃昏開始好精靈~
早上我一起身起就會眼金金望住我
firen_freeze)) 2010-12-22 12:24:18 AM
如果有人同佢玩,佢可以一直都唔訓
phoebe)) 2011-8-7 12:13:28 PM
暑假朝早都被佀出來活動,平時多數黃昏後

快速發帖