唔知大家除左有兔兔之外
仲有冇養其它寵物呢??

我自己得兩隻兔女only~
單選投票, 共有 44 人參與投票
38.64% (17)
2.27% (1)
2.27% (1)
6.82% (3)
18.18% (8)
31.82% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
casey 2008-4-22 08:54:03 PM
我都冇呀!!!
只想養多一隻兔兔咋
小盈 2008-4-22 09:39:38 PM
魚<~~~~~計唔計架!?
wesky 2008-4-22 09:43:31 PM
魚都計啊~~唔記得左tim~
哈哈~
coinss 2008-4-22 09:46:22 PM
只係養左兔兔:012:
我想養隻天竺鼠
阿度 2008-4-22 10:07:44 PM
養得兩隻兔ja~~~屋企人唔比我再養其他了~~~:059:
mim0510 2008-4-22 10:13:15 PM
仲有砍條臘腸狗:014:
Colleen 2008-4-22 11:11:56 PM
我仲有養熊仔鼠~
計劃養小天`:057:
nievedith 2008-4-23 12:30:35 AM
好專一, 無其他~  :055:
TINA 2008-4-23 02:53:53 AM
我也有養魚仔呀,,,,
lingyan 2008-4-23 04:00:32 PM
我屋企有 ………

1缸魚 - 唔係我既 ...
1隻長毛熊仔鼠 ( momo )
1隻小灰霸 ( 嘟嘟 )
1隻貓貓兔 ( miffy )
1隻貴婦狗 ( 墨魚丸 ) - 唔係我既,我只負責同佢玩。
幾隻雀仔 - 都唔係我既 ....
wesky 2008-4-23 04:10:42 PM
wa~~~原來lingyan 屋企開小動物園架
真多動物~~ 哈哈~~ 愛心爆棚ar~~
lingyan 2008-4-23 04:26:25 PM
小型動物園 *0*

我仲想養一隻杏色既龍貓,不過屋企無位 !!
rabb_guni 2008-4-25 03:49:04 AM
一隻肥兔
一隻天竺鼠

想養多隻兔兔陪下肥兔:026:
找尋中:032:
williamaaaa 2008-5-28 07:13:39 PM

快速發帖