你地既兔兔會唔會有時(一個星期一兩次)唔0係個toilet到尿尿呢??

點解我兔兔會既:022:
大富翁 2008-4-23 11:32:11 AM
我個隻...係根本唔識係toilet到all 尿..!!
好無奈!!!==
wesky 2008-4-23 11:47:43 AM
兔兔仲細,  大部分係toilet 去已經好好架啦~~
等大返D  可能會好D~~
大富翁 2008-4-23 11:48:43 AM
原帖由 wesky 於 2008-4-23 11:47 發表
兔兔仲細,  大部分係toilet 去已經好好架啦~~
等大返D  可能會好D~~

你個隻..幾大就識得去?
wesky 2008-4-23 12:02:33 PM
6個月左右~~~~~
波波本身識去
唔知小丸係咪有樣學樣呢~~
大富翁 2008-4-23 12:03:42 PM
原帖由 wesky 於 2008-4-23 12:02 發表
6個月左右~~~~~
波波本身識去
唔知小丸係咪有樣學樣呢~~

係你教佢一陣...就識得去?
仲有..我想問如果你叫佢個名..佢會唔會行過你個到?
wesky 2008-4-23 12:14:47 PM
佢返左屋企之後都有教
跟住波波黎左之後都無乜點教到
過多幾星期 自己就慢慢識去了~~
我叫佢個名 佢唔會理我架~~~
大富翁 2008-4-23 12:34:18 PM
原帖由 wesky 於 2008-4-23 12:14 發表
佢返左屋企之後都有教
跟住波波黎左之後都無乜點教到
過多幾星期 自己就慢慢識去了~~
我叫佢個名 佢唔會理我架~~~

咁你叫佢個名...佢會唔會有少少反應?
wesky 2008-4-23 12:47:51 PM
有野食果陣可能會有既~~~~
一時時啦~~
nievedith 2008-4-23 01:40:17 PM
我個隻係自動波, 去開那"便便" 便係個度
mim0510 2008-4-23 02:16:19 PM
發皮氣果時咪周圍柯囉:047:
lingyan 2008-4-23 04:27:59 PM
唔…我個仔今個星期失手一次,
一個星期總有一次…失手 =.=

其實有陣時兔兔係突登去第二到尿尿,
因為 ....... 佢覺得廁所唔夠乾淨,唔肯柯落去…
大富翁 2008-4-23 04:32:33 PM
如果我個隻caca..我可以教識佢去toilet..
我會安慰!!!!><
我見佢想all..就抱佢上toilet..佢就係唔all...
算啦...唔理啦...諗住明天再教...點知...過冇1mins...佢同我係其他地方all!
今日仲要係我張床到all 尿...我都係好想死呀..!!:061: :061:
wesky 2008-4-23 04:33:55 PM
我都試過好多方法架啦~~
繼續努力啦~~~ 訓練多幾個禮拜就識架啦~~~
mim0510 2008-4-23 06:14:05 PM
可唔可以好似教狗咁教呢???

將佢d尿尿用紙巾抹左,之後放入佢個厠所度,等佢嗅到果度有佢d味,以後就會去返果度柯

快速發帖