我隻糯米滋一到時間食糧時...會走來走去係個龍內...:057:
你唔比佢就會係龍內把咬牙木咬住之後拋來拋去..好嘈...:056:
又或者冇曬草都會咁....:053: 你地隻會唔會咁架~~
hh0 2008-4-23 11:59:04 PM
會架...好興奮既表現, 有野食啦 !!
mim0510 2008-4-24 12:01:04 AM
多多先生有時心急得浸會抓損我添啊~~~
MOURINHO 2008-4-24 12:05:32 AM
原帖由 mim0510 於 2008-4-24 00:01 發表
多多先生有時心急得浸會抓損我添啊~~~

我都有時佢依為我隻手指係糧咬一咬..佢發覺唔係都會lam返我~:053:
mim0510 2008-4-24 12:30:28 AM
原帖由 MOURINHO 於 2008-4-24 00:05 發表

我都有時佢依為我隻手指係糧咬一咬..佢發覺唔係都會lam返我~:053:

你就好喇:061:  lam 返你 ~~~~

有次我老公比佢咬到流晒血,多多先生當無事發生,繼續食野呀:024:
wesky 2008-4-24 12:31:51 AM
me2 = =
隻波波有次食野急得制
一口咬左落我隻手指度,  聽到聲架
:077:
mim0510 2008-4-24 12:37:36 AM
一咬親就必定入晒肉ga la:077:
lingyan 2008-4-24 01:05:14 AM
哦,咁我個隻都唔算係咬得勁,
都係咬完一個紅印,有少少血滲出黎 ...:077:

到食野時間我個隻就會企係門口。
nicole518 2008-4-24 11:31:34 AM
我個樂樂一夠鐘開飯都會整d聲出來
例如:
極速地由二樓走落一樓,一樓又走返上二樓,上上落落
大力地將個糧兜推來推去
跳來跳去, 抓地..
總之就出盡辦法話俾人知佢夠鐘開餐喇~~:056:
casey 2008-4-24 11:49:11 AM
我諗係我比糧冇定時喇
我都未試見佢咁

係咪兔兔大隻左就會咬到人流血0家??
黑蚊蚊而家唔想我抱,要落地下0個時先會輕輕咬我一下
wesky 2008-4-24 11:59:55 AM
咬 ,  可以輕咬, 可以大力咬
如果你入侵佢地盘, eg 籠入面
一旦佢作出攻擊行為, 咁好大機會流血
輕咬即係叫你stop 你對佢做緊既野~~
mim0510 2008-4-24 12:25:48 PM
多多先生一有野食,一緊張就咩都唔理ga la:042:

細力咬,只得牙印

大力咬,勁流血
大富翁 2008-4-24 12:57:43 PM
我上次都係....俾佢食木瓜丸!!
開心到..食左我隻手指!
lingyan 2008-4-24 01:21:42 PM
輕輕咬可以接受,兔兔想叫你就會輕輕咬,
但係大力一咬我就會發瘋,即時要坐監 !!
因為我好怕痛 ....
阿度 2008-4-24 09:20:41 PM
我家小純一聽到開飯兩個字~~~
無論係邊做緊咩都會第一時間衝返入籠等開飯:026:

但閃閃就唔太識聽定唔知係一定要我親自抱佢返去, 次次都唔肯跟住小純走:036:

我都試過比佢地咬呀...一見我隻手就以為我拎住d糧, 一野咬落黎~~痛到丫:027:

快速發帖