Cwk 2008-4-30 02:43:33 PM
多多先生好似皇帝,
有兩隻狗狗左右傍住黎陪佢出巡
iamsuifa 2008-4-30 03:42:14 PM
好大隻-V-
身形等於隻狗= =
佢地又會相處到既..???
BB同我隻貓相處吾到-V-
係到不停DUM地下,,
wesky 2008-4-30 04:11:25 PM
最尾果張右邊隻狗狗笑得好開心啊
哈哈~~ 笑到見牙唔見眼~~
coinss 2008-4-30 04:32:06 PM
狗狗好似想叫多多先生一齊玩咁:055:
但係多多先生唔理佢地
自己走佬:051:
casey 2008-4-30 05:52:22 PM
平時都唔覺多多先生咁大隻
同埋d狗一齊就覺得好大隻咁

不過多多先生好似唔多想彩狗狗咁喎
佢地平時0係屋企做咩多0家??
mim0510 2008-4-30 06:19:33 PM
多多先生只想走入草叢咋

啡色果隻coffee就不停想搵佢玩
mim0510 2008-4-30 06:21:32 PM
原帖由 casey 於 2008-4-30 17:52 發表
平時都唔覺多多先生咁大隻
同埋d狗一齊就覺得好大隻咁

不過多多先生好似唔多想彩狗狗咁喎
佢地平時0係屋企做咩多0家??

係屋企時,多多先生唔會理d狗狗ga
啡色果隻coffee就成日都搵佢坃,拎個波入多多間房,不過多多成日都嚴佢煩ga
casey 2008-4-30 06:25:15 PM
:078:

我諗多多先生唔止皮氣爆燥
仲好cool tim:051:

見你影得咁靚
真係想買番部單鏡
不過老公話我會唔識用:050:

mim0510 2008-4-30 06:41:29 PM
唔識用咪慢慢學囉

我都係學緊,呢d相多數都係我老公影ga

最重要係之後有心機去學,有心機去影就得喇!!

因為我有多朋友都買左機,不過又唔肯用心學又話重唔拎出街,浪費金錢又浪費部相機
nievedith 2008-4-30 07:35:51 PM
啲相好靚, 映到啲動物好有神~ :010:
大富翁 2008-4-30 07:54:59 PM
哇...睇得出佢地3個好fd wo!~
仲有...你點解可以影到咁靚ge??
你整過?
wesky 2008-4-30 08:04:05 PM
因為部相機係 Canon 400D 嘛~
你買返部 再學下影
都可以影到咁靚架~~~
大富翁 2008-4-30 09:26:40 PM
哇....部野好專業咖wo!!!
估唔到呀...我邊有可能買呀.....我只係一個妹妹仔
我依加都係用跟panasonic fx50 咋!!!!唉
mim0510 2008-4-30 11:18:57 PM
如果買二手貨都只係幾千蚊,買部新出果d電話都唔止喇:062:

快速發帖