到底依2個邊個會令到兔兔易d 食到呢?
因為我就係用跟第1個個..我見到caca好似唔多識用咁.!
而且好難食到!
你地又覺得點呢?

grassholder_ab 草架
grassholder_mr 鐵球
christineo_o 2008-5-1 09:24:52 PM
我買第二個 bubu無問題 不過剛加滿時佢會食得好粗暴 仲會"fing"個草球添
不過無咁滿個時bubu什至會訓係度食既
至於第一個 應該易食d 不過聽店舖d人話d草好快就會跌晒出黎
wesky 2008-5-1 09:29:36 PM
我屋企係用第二隻草球~~
有兩隻,  就咁放落地下~~ 佢地都好識得食~~
坐係度,  就咁"蚊"黎食~~ 好易~~
第一款我覺得兔兔可能要打側個頭先食到入面果D~~
casey 2008-5-1 09:31:53 PM
我就用第二個
除左食之外
仲可以當埋玩具TIM
我聽人講第一個最到最低時兔兔食唔到D草
mim0510 2008-5-1 09:36:28 PM
我地無用呢d野ga................
casey 2008-5-1 09:37:37 PM
咁0係咪將D草就咁放0係個籠到呀??
mim0510 2008-5-1 09:47:24 PM
佢個食飯兜好大ga , 有時放入個兜,有時放係地下
大富翁 2008-5-1 10:38:48 PM
我依加就係想用第2個..因為見佢都食唔到.....搞到我要打開個口!
見你地個個都係用跟第2個.!
好似真係唔錯!~
lingyan 2008-5-1 11:10:08 PM
我用第二個。

第一個個草架我覺得好細,無咩用。
TINA 2008-5-1 11:14:03 PM
我都是用第二個,,,,
兔兔會方便d食草,,,
lingyan 2008-5-1 11:18:23 PM
以前有兔友話,第二隻草球,唔係隻隻兔都識用,
但係我又覺得,大家有無留意到,好多 pet shop 賣兔兔,
都係用呢種草球,兔兔其實都應該係已經細細個時識食,
如果唔係兔兔懶既話,都應該識得用。
lingling 2008-5-1 11:18:30 PM
我都係用第2隻!不過上次行開旺角有一隻新既,好似個信箱甘,用木做,放係籠出面,有個開口向籠比兔兔食草,好似都唔錯:066:
大富翁 2008-5-1 11:22:52 PM
lingling 2008-5-1 11:31:01 PM
係呀!有無人有緊呢隻呀?好唔好用?我而家用緊圓形個隻,佢一食就會拉左好多草碎出黎!
lingyan 2008-5-1 11:33:17 PM
呢種既我會建議買鐵,因為清洗方便d,
木做既洗完又要等乾 *0*
:059:

我之前係q兔買個個,又係籠外草架,
好無奈地 miffy 點都唔肯用 = =||
超級硬頸。

快速發帖