岩岩返到屋企~~隻衰囡小純訓緊覺
咁咪唔理佢囉~由得佢訓下啦...
點知突然電話響, 嘈醒左佢......之後就不停dum地發我脾氣啦:056:
好似話我做咩嘈醒佢咁.....大家有冇試過呀?
wesky 2008-5-12 06:31:21 PM
哈  咁得意既~~
我兩隻女未試過咁啊~~
最經常dum地係剪完指甲同梳完毛之後~~
casey 2008-5-12 06:42:23 PM
其實點為之係DUM地呀??

頭先同白雪雪梳毛
佢惡到咕咕聲TIM呀
黑蚊蚊唔中2時最多只會好大聲咁呼吸咋
wesky 2008-5-12 07:11:39 PM
dum 即係用對後腳好大力既dum地下
都幾大聲下架~~
我試過俾佢訓係度yan我個肚  都肚肚地 :050:
阿度 2008-5-12 07:30:03 PM
小純經常都係咁架:056:
一嘈醒佢就發脾氣~~~
反邢閃閃未試過dum地~最多都係大力呼吸同咕我
死衰鬼 2008-5-12 10:08:41 PM
咁個鼻狂郁係唔係嬲緊??:056:
我果隻我抱佢成日個鼻狂郁 同個肚都係:057:
但佢有時出黎玩訓係地下都會咁:052:
wesky 2008-5-12 10:13:24 PM
我抱小丸都會架
可能因為爭扎完, 心情緊張, 心跳加速, 呼吸咪自然快囉~~
Colleen 2008-5-12 10:19:45 PM
個鼻狂郁係指情緒高漲,可以係興奮or嬲or其他野

小純咁搞笑?! 如果包包比我嘈醒,佢未試過嬲ga:021:
blueca25 2008-5-12 11:39:22 PM
我都試過....
我家短短放係我書房,
之前我個project 要present, 我已經超緊張...
所以係書房成晚係咁睇power point 同埋背稿
可能嘈住佢訓覺
佢起身係咁dum 地, 我唯有讀細聲d
點之佢都係瞓瞓下又起身dum 地
dum 咗好幾次........
真係激死, 我都唔想架ma!!
hh0 2008-5-13 12:23:37 AM
兔兔發脾4 dum地真係好鬼嘈架
試過半夜不停dum, 攪到要搬個籠入toilet 再閂埋度廁所門同房門
仲怕俾樓下投訴
wesky 2008-5-13 12:29:00 AM
你兩隻兔兔腿力真驚人
dum 咁耐都唔累既 ~~
阿度 2008-5-13 12:32:18 AM
係~最怕佢夜麻麻走黎dum地
好怕比人投訴
casey 2008-5-13 12:32:34 AM
咁我應該見過白雪雪dum
黑蚊蚊就真係好乖
冇lee d野
最多想我放佢落地