我諗都幾好玩架,不過兔兔做左絕育手術會好D,唔係到時攪出兔命點算:059:
blueca25 2008-5-13 05:31:00 PM
如果有meeting我都想去呀, 可以見下你地d 兔兔~~又可以問下你地養兔心得
因為我係新手, 做咗兩個月嘅兔媽媽

不過...
問題怕兔仔又入袋又搭車會驚...
最怕途中尿尿.....個袋滴水.............:075:

lingling 2008-5-13 05:43:08 PM
[quote]原帖由 blueca25 於 2008-5-13 05:31 PM 發表
如果有meeting我都想去呀, 可以見下你地d 兔兔~~又可以問下你地養兔心得
因為我係新手, 做
TINA 2008-5-13 10:14:54 PM
大草地有維園呀,,,,
都幾好的,,,,太晒可以入去D涼亭,,,,
參加,,,,參加
williamaaaa 2008-5-13 10:22:42 PM
如果有, 我都想去:038:
到時場面一定好壯觀:038:
lingling 2008-5-13 10:56:21 PM
原帖由 TINA 於 2008-5-13 10:14 PM 發表
大草地有維園呀,,,,
都幾好的,,,,太晒可以入去D涼亭,,,,
參加,,,,參加
甘咪唔可以放佢地周圍行囉:057:
wesky 2008-5-13 10:59:52 PM
維園俾唔俾兔仔入架  哈哈~~
lingling 2008-5-13 11:03:39 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-13 10:59 PM 發表
維園俾唔俾兔仔入架  哈哈~~
通常都係唔俾狗入,兔兔應該無問題掛:040:
vice0926 2008-5-13 11:30:36 PM
唔係喎...cafe ge話又ok喎~
起碼坐得舒服d冇咁熱..
同埋唔怕走佬兔囉..
我覺得草地ge話情況可能會好混亂..XD

好想快d搞得成呀..:021:
lingyan 2008-5-14 01:51:09 AM
CAFE既話怕唔怕有D兔兔會隨地放低粒粒丫 ...

應該都係打開寵物袋唔放佢出黎個隻會好D,
咁就唔會搞出兔命 XD
williamaaaa 2008-5-14 02:01:00 AM
原帖由 lingling 於 2008-5-13 10:56 PM 發表
甘咪唔可以放佢地周圍行囉:057:

要帶圖欄:017:
williamaaaa 2008-5-14 02:02:21 AM
盡量間cafe啦,
但d便便就好難搞...
阿度 2008-5-14 05:40:45 AM
大家講到好開心咁, 最緊要係搵地方
cafe都唔錯, 不過最怕亂放cc尿尿~
rock_his 2008-5-14 12:56:35 PM
去 cafe ,可以請個鍾點既家務助理咪得囉,五十蚊一個鐘.
mim0510 2008-5-14 01:05:25 PM
去cafe人多一定要包場ga,

萬一到時有d客帶狗上去幫襯就麻煩喇!!!
nievedith 2008-5-14 05:51:41 PM
我贊成~~ 希望攪得到啊~

快速發帖