大家估下豆豆犯左咩野罪 ? :066:

大富翁 2008-5-14 02:20:44 AM
哈哈...係到小解!!
仲要合眼仔!!好可愛!!
casey 2008-5-14 02:34:51 AM
e....改左名喇
快d teach佢去廁所喇
我黑蚊蚊好細0個時teach左之後
而家都好好,0係廁所去
白雪雪就...............
所以你早dteach就唔洗咁煩喇
阿度 2008-5-14 05:49:45 AM
哈哈~~~合埋眼~以為人地都睇唔到
波丸媽 2008-5-14 08:50:44 AM
哈哈~~小解完合埋眼仔........
豆豆做左錯事lu.....
係咪驚媽咪罵,所以合埋眼仔,準備受刑呢~~~
:009:
wesky 2008-5-14 08:58:16 AM
哈~ 好搞笑啊  合埋眼~~~
係咪眼訓得制呢 :033:
lingyan 2008-5-14 11:15:04 AM
佢成日都好似未訓醒咁,我只係影左一幅見到佢隻眼仔咋 …

不過佢依家都只係食d草草同食d屎屎 (唔係盲腸便 ... ),
放左d糧佢就無掂過。

我都好心急想買個新籠俾佢丫,
而家佢只係用大型倉鼠籠咋。
好彩係只要買個草球、籠、廁所俾佢就ok,
其他野可以接 miffy 手尾。

mim0510 2008-5-14 01:08:56 PM
眼仔咁精靈!!!!!做咩唔望住鏡頭影相呀???
HazukiYada 2008-5-14 02:00:57 PM
哈哈.. 合埋眼仔尿尿...
好可愛呀佢!!
lingyan 2008-5-14 02:16:55 PM
剛剛買左個籠俾佢,好似好開心咁食緊個草球。

wesky 2008-5-14 02:19:39 PM
顯得豆豆好細粒哩~~  唔知豆豆有冇3個月大呢~
HazukiYada 2008-5-14 02:45:18 PM
哈哈.. 睇下佢同草球個比例...
blueca25 2008-5-14 03:25:13 PM
豆豆好可愛呀
咁得意都遺棄係後樓梯..............冇陰公呀:013:
nievedith 2008-5-14 04:07:07 PM
哈~ 好明顯佢係小解中啦, 不過佢合埋眼個樣真係好得意 :021:
coinss 2008-5-14 05:05:58 PM
在放左野ga地方小解
有排抹:046:

快速發帖